Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valami nem befolyásolta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valami nem befolyásolta a kapcsolatot addig, ameddig nem tudtál róla, az valódi probléma egyáltalán?

Figyelt kérdés

Írok egy példát, hogy érthetőbb legyen, de nem konkrétan erre gondoltam, mindössze egy véletlenszerűen kitalált téma lesz.

Tegyük fel, hogy azért nem akarod, hogy a barátnőd lovas sportot űzzön, mert szerinted minden ló veszélyes és túl sokba kerül ez a szenvedély. Ennek hangot is adsz és nyomatékosítod, hogy te nem vagy hajlandó úgy lenni valakivel, hogy folyton aggódnod kell miatta és szórja a pénzt. Majd évek múlva kiderül, hogy a nőd nem úszni járt, hanem mindvégig lovagolt, de sosem esett semmi baja és gyakorlatilag semmi nyoma nem volt a pénz hiányának, mert okosan gazdálkodott.

Tehát ha nem nézzük a hamisságot, mindössze a tényt, hogy abban a hitben voltál, hogy valami (jelen példában a lovas sport) úgy van, ahogy gondolod, majd kiderül, hogy mégsem (nem okozott mínuszt és balesetet sem), akkor ez valódi probléma, vagy neked kell változtatni és engedni?

2023. ápr. 27. 16:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor hol a probléma? O is elturt neked dolgokat, adott esélyt, akkor te miért nem tudsz neki? ^^
2023. ápr. 27. 17:31
 22/25 A kérdező kommentje:
Én tudok, nem is erre szólt a kérdés. Leginkább a saját gondolkodásom megformálásáról. Úgy értve, hogy ha valóban a barátnőmnek volt igaza ebben és nem nekem, akkor érdemes e átgondolnom, hogy nem feltétlen kéne tőle óvni
2023. ápr. 27. 17:34
 23/25 anonim ***** válasza:
74%
Te ne ovjad, nem az anyja vagy, te a párja vagy. És a testvéred vele tartsa a kapcsolatot, nem veled. Ha gond lesz állj mellé, majd tanul belőle, maximum infozz, hogy miért nem vagytok jóba, hagyj gondolja át ő maga. Ne te rágd a szájába, hogy mit tegyen, vagy gondoljon.
2023. ápr. 27. 17:46
 24/25 A kérdező kommentje:
Miből sikerült össze hozni a kettes választ? Utaltam a példában is rá, hogy óvni próbáltam valamitől a barátnőmet. Szó sem volt függőségről. Ezért fogadom meg mindig, hogy nem jövök ide többet. Kérdezek valamit, amit a barátaimtól szégyellnék (jelen esetben azért, mert nem kell senkinek tudnia a mentális beteg nővéremről), és mindig más irányba megy a válaszadás. Megterhelő itt lenni. 23 tudom, hogy nem vagyok a szülője, csak nem akartam, hogy rosszba vigye.
2023. ápr. 27. 17:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Én ettől még problémának tartanám, mert én feltételezem ebből a szövegkörnyezetből, hogy a párom tudta, hogy mi a véleményem bizonyos dolgokról, és telibesz...ja. Ez nekem probléma, akkor is, ha később derült ki. Aki szeret, az tiszteletben tartja a határaimat... ha nem ért vele egyet, akkor inkább vitázzunk és ha feloldhatatlan az ellentét, akkor szakítsunk.
2023. ápr. 28. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!