Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek számít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek számít, hogy fel lehessen vágni az adott férfival a többi nő előtt? (főleg külsőre)

Figyelt kérdés

Feltételezzük azt, hogy valaki minimum átlagosan néz ki.

És a fiúknak is számít, hogy az ő csajukról a többiek mit gondolnak?

2023. ápr. 27. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A férjemre azért szoktak páran irigykedni, mert elmosogat maga után és rendesen kiveszi a részét a gyerekek körüli teendőkből. Ami amúgy szomorú, hogy irigylésre méltó néhányaknál, ugyanakkor ez nyilván szempont, hogy ilyen legyen, amilyen, és ne én is az ábrándosan sóhajtozók táborát erősítsem egy "ó, neked SEGÍT a férjed? De rendes..".
2023. ápr. 27. 13:24
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Én szegyellnem is ha az emberek azt látnák hogy egy nem top külsejű férfi hozzám érhet
2023. ápr. 27. 13:58
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
12, pláne, hogy férfi vagy:D
2023. ápr. 27. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
Remelem tetszik az üzim 🥹
2023. ápr. 27. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
Az számít hogy nekem tetszen. A barátnőim sem olyanok akik fepvágnak a párjukkal.
2023. ápr. 27. 14:08
 16/23 anonim ***** válasza:
14, beléd szerettem!:D
2023. ápr. 27. 14:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fel lehessen vele vágni? Nálam ez egyáltalán nem jellemző. A lényeg, hogy nekem vonzó legyen. A szépség szubjektív. Annyi kikötésem szokott lenni, hogy ne égessen be mások előtt, pl. ha úgy öltözik, vagy, ha alpárian beszél stb.
2023. ápr. 27. 14:14
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem, nem bírom a nők 80%-át, a maradékot meg csak azért, mert inkább vagány, fiús.

Amúgy nekem fontosabb, hogy a partnerem büszke lehessen rám. Én élvezem, mikor szerencsésnek érzik magukat mellettem, kell az egomnak, hogy főnyereménynek tartsanak.

2023. ápr. 27. 16:06
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem, nekem az számít, hogy a párom úgy nézzen ki és úgy viselkedjen, hogy szégyenkezni ne kelljen miatta, de egyébként nem érdekel, hogy hány másik nő akarja még az én párom.

De ez csak egy vélemény, biztos van sok másmilyen nő is, illetve hát a férfiaknál pedig inkább gyakoribb, hogy csak kiegészítőnek meg státuszszimbólumnak kell neki (jó) nő :D

2023. ápr. 27. 16:37
 20/23 anonim ***** válasza:

Erdekes mindenki irja, hogy nem mikozben meg arrol szol az egesz vilag, hogy mennyire fullos / szep/tokeletes valaki..

Megy az alszentseh, szerintem lenne egy csaj aki neked tetszik, de minden ismerosod/rokonod/baratod azt mondana hogy hu hat ecsem ez jo ronda akkor lehet kezdened te is leertekelni.. ugyenez forditva en mar eltem meg ilyet sajnos. Bejott nagyon a pasi bar meg tini voltam akkor..szoval mindenki mondta mennyire csunya pasi..valahogy elultettek a fejmben addig eszembe se jutott, de annyit hallgattam, hogy szerintem ez vezetett oda, hogy szakitottam es lecsereltem valami “helyes” gyerekre… ma mar ennyire hulye nem lennek, de azert tuti zavarna, ha mindenki kozolne lepten-nyomon mennyire undi a pasim.

2023. ápr. 27. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!