Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év korkülönbség sok?
Szerintetek ez sok?
Szerintem nagyon nem :D de tapasztalatokért Jöttem csak! Ferfi az idosebb es nem vagyok tini..
Egyebkent ne erdekeljen masok velemenye.
Ha bejottok egymasnak, akkor jo! Senki nem tudja megallapitani hogy hany evesek.
Van aki korahoz kepest idosebbnek nez ki vagy fiatalabbnak :D
Köztünk is ennyi van párommal.
Amikor összejöttük ő 34 (férfi) volt, én (nő) 26. Nem éreztem soknak egyáltalán, bár mi korábbról is ismertük már egymást.
Igen is meg nem is. Nme csak a szellemi érettségre vagy a különböző életszakaszokra kell csak gondolni.
A párom 11 évvel fiatalabb nálam és ugye fizikailag már nme vagyok kora huszas.
Se hajban, se potenciában, se egészségben. Persze ezek közül vannak aspektusok amik nme biztos hogy a kor hanem az én hibám de a lényeg hogy nme tudok teljesen megfelelni a barátnőm igényeinek.
A másik meg az hogy hamarabb fogok meghalni. Férfiként is ill. azmiatt hogy egy évtizeddel idősebb vagyok nála.
Van egy lányismerősöm akinek a szülei között 20 év korkülönbség van.
Az anya még az 50 es éveiben jár, az apja meg a 70-es éveiben és ápolásra szorul már.
Persze nem akarok lebeszélni senkit csak fontos hogy mind a 2 fél ugyanazon a lapon legyen hogy mit is akarnak.
Azért 20 év vagy 8, nem mindegy.
28 voltam, mikor összejöttem a fiam apjával, ő akkor volt 35, majdnem 36. Semmi gondot nem okozott a körkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!