Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja leplezni azt egy férfi, ha zavarban van egy nő közelében?
Figyelt kérdés
Nemrég két férfi is azt állította, hogy zavarban vannak, ha a közelükben vagyok, DE én egyiken sem vettem semmi ilyet észre, nyugodtan tűntek mindig (igaz egyik sem érzelemkimutatós fajta). Tehát létezhet az, hogy ennyire jól tudják a zavarukat leplezni, vagy egyszerű kamu az egész?2023. ápr. 26. 10:11
1/5 anonim válasza:
A pasik a legnagyobb színészek/kamugépek, gondolod pont ezt ne tudnák leplezni?
2/5 A kérdező kommentje:
3# azért az hadd legyen az én döntésem, hogy mivel foglalkozzak, illetve életvezetési tanácsot sem kértem. Egy egyszerű kérdést tettem fel, pusztán arra vagyok kíváncsi.
2023. ápr. 26. 10:26
3/5 anonim válasza:
Azért észre lehet venni, ha zavarban van, mert pl. dadog, nehezen tartja a szemkontaktust, elpirul, izgága, kétbalkezes...
4/5 anonim válasza:
Simán lehet igen. Ha magamból indulok ki, én is valahogy próbálnám elterelni a erről a figyelmet... aztán simán lehet, hogy nem sikerül.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy igen.De lehet, hogy pont az a hazugság amkt mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!