Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem? Mért hülyít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Mért hülyít?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel régen jóba voltam. Sőt.. én szerelmes is voltam belé, de ő nem viszonozta. Az utóbbi időben néha rám írt, de szinte egy két szón kívül nem is beszéltünk.

Most az egyik nap bejött a munkahelyemre, tök cuki volt úgy mond. Tudta, hogy kicsit haragszom rá. Miután kiszolgáltam, elment és kb. 3 perc múlva jött egy üzenet. Egy szivecskés puszis fej. Vissza írtam neki, hogy szia. Megint beszéltünk egy két szót és ennyi.

Ha nem akar velem beszélgetni, akkor minek küld szivecskéket meg ilyenek?? Egyszerűen nem tudom megérteni..

Valakinek ötlet? Írjak neki, hogy mit akar? De tudom, hogy kb akkor is csak egy két szóval le fogja zárni.. Tanácstalan vagyok.. Ja és nem egy suhanc fiatal srácról van szó.. 35 már elmúlt. Mégis ilyen gyerekesen viselkedik..

2023. ápr. 26. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Biztos unatkozott, kivancsi volt rad, foleg ugy hogy joban is voltatok
2023. ápr. 26. 09:05
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Pont azért csinálja, hogy agyalj rajta. És sikerült neki.

Én a helyedben hagynám ezt az egészet. Ha érdekelsz egy srácot az találkozni hív, keres, a hello, szia mizunál tovább jut és nem 1-2 szavas válaszokat ad.

2023. ápr. 26. 09:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha annyira unatkozott volna, akkor nem fél szavakkal válaszol. Van amikor több óra, hogy vissza írjon pedig mindig elérhető.. Tudom, hogy kb. még vagy 10 csajjal beszélget, de akkor meg minek ír nekem is? Annak idején mi ezt már lezártuk, de mégis mindig megtalál... Közben pedig semmit nem akar.
2023. ápr. 26. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ír neked, amiért a másik 10 csajnak. Egónövelés meg jó az, ha te is talonban vagy tizenegyedikként.
2023. ápr. 26. 09:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azzal növekszik az önbizalma, hogy figyelmet kap tőled, az mindenkinek jól esik, mert valahol elismerés, ha szerelmes valaki az emberbe, ezt a figyelmet, szeretet, csodálatot gyűjti be tőled, de mást nem akar. Építsd le az ilyen embert, mert ezzel téged használ, hiszen Te nen nyersz belőle semmit.
2023. ápr. 26. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd egyszer előszed úgymond.
2023. ápr. 26. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
Amilyen sokra értékeled magad, nem csodálom.
2023. ápr. 26. 09:41
 8/12 A kérdező kommentje:
mi az h sokra értékelem magam? ezt most nem igazán tudom hova tenni.
2023. ápr. 26. 09:46
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Látom, ironikus voltam, szarba se veszed magad, ő sem téged, ezt próbáltam szofisztikáltabban előadni.
2023. ápr. 26. 09:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Talonban tart es nem is lehet egy eszleny, ha ilyen emoji-kkal uzenget. Hagy a fenebe.
2023. ápr. 26. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!