Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor smárolunk mindig érzem hogy szúr, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval lényeg. Nagyon jó vele smárolni, csak iszonyatosan szúr, és másnapra teljesen kipirosdik szám körül mindig, és fáj meg minden és ez igy elég kellemetlen. Pedig frissen is van borotválkozva.Eleinte nem érzem anyira, de sokadjára már nagyon, és igy annyira már nem is tudom akkor élvezni2010. okt. 9. 14:24
1/6 anonim válasza:
Hát, gyantázd le a szakállát, mert ez így tényleg kellemetlen lehet.
2/6 anonim válasza:
Ovatosabban kell smarolni, nem mindent bele.
3/6 anonim válasza:
Azt, persze gyantázni a szakállat. Idióta. A férfiak arcán lévő szőrnek olyan szakítószilárdsága van, mint egy hasonló vastagságú réz drótnak. Az @pád fa52át gyantázzad.
4/6 anonim válasza:
Ne busulj, Kerdezo, majd ahogy tobb ferfivel fogsz smarolni, borod hozza fog szokni.
5/6 A kérdező kommentje:
épp ez a fura nekem, hogy szóval nah smároltam már többel, és még nem fordult elő, az l nem volt baj ha isebb szakálla volt, meg minden az nem szúrt, ezért is állok értetlenül a dolgok előtt......
2010. okt. 9. 17:33
6/6 A kérdező kommentje:
ez a gyantázás tényleg vicces volt :)
2010. okt. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!