Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden egy oláh cigány férfi mellett az élet? (A kèrdèst nem rasszizmusból kérdezem, hisz nem a származás a lényeg hanem hogy milyen ember!!)
Figyelt kérdés
Udvarol nekem egy roma fiú, és tudom hogy ők szinte mikor megismerkednek rögtön elszöktetik a lányt és utána jön az esküvő, ez nekem viszont túl gyors. Mivel nem is ismerem a családot csak egy városban lakunk de azt látom hogy eléggé gazdagoknak tűnnek. Viszont magyarkènt szerintem nem tudnám felvenni a hagyományokat. Szerintem az lesz hogy közlöm a fiúval hogy ez nem fog működni, és szerintem ő is befogja látni. Nekem is tetszik ő, de ő szerelmes belém. Vagy csak megmondom neki hogy legyünk barátok, márha fiú és lány között lehet -e barátság.2023. ápr. 25. 21:58
11/28 A kérdező kommentje:
#7 én viszont úgy tudom hogy a nő nem dolgozhat.
2023. ápr. 26. 06:35
12/28 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy valakiben aki nem cigány felmerül ez a kérdés.... 😮💨🤦
13/28 anonim válasza:
11 akkor rosszul tudod.
A nő dolgozik, a pasi csak van. Borsodban lakok. Ismerek elég cigányt hogy azt mondhassam ez az általános dolog náluk.
A normálisabb cigányoknál (nem az oláhoknál) dolgozik apjok is.
14/28 A kérdező kommentje:
#13 és a nő miféle munkát végez?? Mivel nem tanulnak nagyon tovább mert már korán házasodnak és gyereket szülnek
2023. ápr. 26. 06:41
15/28 anonim válasza:
Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot! Ha tudja, hogy hol laksz, költözz el, és ezt halál komolyan mondom!
16/28 A kérdező kommentje:
#15 de miért???
2023. ápr. 26. 14:00
17/28 anonim válasza:
Nem allhat szoba idegen ferfivel.
Nem ulhetsz le egy asztalhoz a ferfiakkal, kiszolgalod oket es csak utanuk ehetsz.
Nem ulhetsz be idegen autoba.
Kontrollalni fog teged, o meg felrenezeget. ( persze ez nemcsak rajuk igaz)
A szuleinek is engedelmesseggel tartozol.
Ha van meg kerdesed irj Kulcsar Edinanak.
18/28 anonim válasza:
Honnan jott az hogy milyen fajta cigány? Elmondta?
19/28 A kérdező kommentje:
#18 . Az egész város tudja szinte hogy oláh cigányok 😅🤣
2023. ápr. 26. 14:19
20/28 anonim válasza:
#16 Mert életveszélyben vagy. A "megölte/megerőszakolta/megverte barátnőjét, mert az szakítani akart vele" kezdetű cikkekben mindig cigány az elkövető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!