Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalomból teszi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalomból teszi?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal többször is adtam neki esélyt de mindig szó nélkül eltűnt, sosem randiztunk csak beszélgettünk és nem volt köztünk úgy semmi én meguntam azt, hogy játszadozik velem és letíltottam mindenhonnan.

Nekem nemrég volt egy nagyobb műtétem és a családom nem sűrűn tudott látogatni egyik nap viszont ez a srác bejött hozzám a korházba. Nem tudom kitől tudta meg, ki mondta el neki hát bevallom örültem mert elég magányos voltam de később azt gondoltam csak szánalomból teszi...

Utána mindig bejött ha tudott és most is keresi a társaságom más mint előtte de nem akarom, hogy ezt azért tegye mert beteg vagyok.

2023. ápr. 25. 15:17
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20

Tetszett, de amikor eltűnt úgy gondoltam kár vesztegetnem rá az időm.

Ha pedig csak azt tetszik neki kiszolgáltatott vagyok ami nem igaz mert bár betegnek beteg vagyok de ellátom magam.

Na akkor inkább hagyjon is.

Amúgysem jó ötlet senkivel semmi most.

De először igaz jól esett, hogy bejött hozzám.Utána meg már inkább furcsa volt.

2023. ápr. 28. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

Dehogy.

Eleve eltűnt,nem beszéltetek,ha még az ismerőstől hallotta volna se lett volna kötelező újra felvenni a kapcsolatot veled.

Férfiak szánalomból semmit nem tesznek.

Valamit akar.

Kérdés,hogy mit.

Mert az azért fura,hogy egy ideig nem keres,aztán csak úgy kvázi ismeretlenként bemegy hozzád.

Ez így olvasva még ijesztő is,hogy miért kémkedett utánad.

Mind1,vigyázz azért!

Lehet csak a szexre megy.

Férfiakat tényleg felizgatja,ha a nő kiszolgáltatott.

Lehet úgy gondolja,na most majd könnyebben összejöhet a dolog,több esélyt lát,mint amikor csak irogatott.

2023. máj. 5. 21:24
 23/25 A kérdező kommentje:

22

Nem akartam leírni de találtak nálam egy rosszindulatú csomót ami miatt elég sok kezelés vár rám meg kezelnek is, nagyon nem vagyok vonzó semmilyen téren jelenleg ha csak szexet akarna pont most az már inkább beteges lenne...

2023. máj. 5. 21:31
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

Lehet, hogy akkor kapcsolt; hogy mennyire értékes vagy neki; ha baj.

Szóval, amíg jól voltál, azt természetesnek vette, természetesnek vett téged.

De most, hogy bajod lett, megijedt tőle, hogy elveszíthet, és most rengeteget nap mint nap törődik veled; és ezt ki is akarja, ki is fejezi.

Szóval, ez hogy bajod lett, döbbentette rá szerintem, hogy mennyire fontos vagy neki;és lehet ezentúl mindig majd máshogy fog hozzád viszonyúlni.

2023. máj. 5. 23:40
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
Fejezd már be, küldd el és kész. Nem bízol benne és azt nem lehet helyrehozni.
2023. máj. 6. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!