Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szánalomból teszi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szánalomból teszi?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal többször is adtam neki esélyt de mindig szó nélkül eltűnt, sosem randiztunk csak beszélgettünk és nem volt köztünk úgy semmi én meguntam azt, hogy játszadozik velem és letíltottam mindenhonnan.

Nekem nemrég volt egy nagyobb műtétem és a családom nem sűrűn tudott látogatni egyik nap viszont ez a srác bejött hozzám a korházba. Nem tudom kitől tudta meg, ki mondta el neki hát bevallom örültem mert elég magányos voltam de később azt gondoltam csak szánalomból teszi...

Utána mindig bejött ha tudott és most is keresi a társaságom más mint előtte de nem akarom, hogy ezt azért tegye mert beteg vagyok.

2023. ápr. 25. 15:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Áh, szerintem meg nem szánalomból. Valamit akar, egyébként ugyan miért keresne egy tkp tök ismeretlent.
2023. ápr. 25. 16:40
 12/25 A kérdező kommentje:

11

Keres azóta is minden nap ír is de bármit akar az nem hiszem, hogy összejön neki.

Akkor jól esett, hogy volt látogatóm és így nem voltam bent a kórházban egyedül de azért nem felejtem el, hogy anno ő eltűnt.

2023. ápr. 25. 16:47
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Rád fanyalodna, ennyi, mondd meg neki, hogy a hajó elúszott már.
2023. ápr. 27. 15:33
 14/25 A kérdező kommentje:

13

Hát mondjuk úgy nem vagyok most olyan állapotban, hogy valaki csak azért "rámfanyalodna"...

2023. ápr. 27. 16:07
 15/25 NTBS ***** válasza:
79%
Szerintem nem szánalomból teszi.
2023. ápr. 27. 16:37
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy valaki azért keresse a társaságom mert sajnál, persze ő állítja nem de azért nagyon arra lehetett gondolni a tettéből.
2023. ápr. 27. 17:11
 17/25 Senior Séf ***** válasza:
84%
Ugyan már,kérdező! Mi a ménkűt akarna egy tesztoszterontól majd" szétrobbanó fickó egy ivarérett nőtől? Szerintem csak a Máriagyűd-karakószörcsök öregfiúk mérkőzésről akar veled beszélgetni.
2023. ápr. 27. 18:03
 18/25 A kérdező kommentje:

17

Ne haragudj de nem hiszem, hogy a szex járna a fejében írtam nem vagyok olyan állapotban, hogy mondjuk tetszek egy férfinak. Volt egy elég nagy műtétem és további kezelések várnak rám, beszéltünk és elmondtam neki, hogy mivel beteg vagyok nem szeretnék senkivel sem szórakozni most, sőt nem is biztos jó ötlet bármiféle ismerkedés. Viszont ő azt mondta szeretne összejönni velem mert átgondolta a dolgokat. Szerintem meg ez csak sajnálat mert tudja beteg vagyok.

2023. ápr. 27. 18:17
 19/25 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj kérdező tök mindegy miért teszi, te nem bízol benne, úgyhogy a legjobb, ha megmondod neki, hogy nincs szükség a továbbiakban a társaságára és kész.
2023. ápr. 28. 09:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Pasi ilyet nem csinál szánalomból. Szerintem tetszik neki, hogy kiszolgáltatott lettél. Vannak pasik akik erre izgulnak. Ha tetszik, miért nem adsz egy esélyt?
2023. ápr. 28. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!