Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetek arrol a hozzáállásról hogy minél több pénzem van annál fiatalabb nő kell?
Egy nő lehet 18 évesen is ronda/kövér meg lehet 40 évesen is baromi szexi, nem a korától függ. Ellenben ha egy pasi csóró, akkor mire alapítsak vele családot? Keserítsem meg a gyerekem életét? Kösz nem…na meg a jóképűség, olyan nővel te sem járnál, akit nem tartasz vonzónak, akkor a nőktől miért várod el?
Nekem mindegy, nem én vagyok a célközönség.
Nem tartottam még vonzónak senkit a pénze miatt. Főleg nem bácsikat.
11.
Egy: Mindenkit önmagához képest mérünk, szinte minden 40 éves szexi nő még szexibb volt 18 évesen (most hagyjuk ezt a baromságot, hogy 40 évesen már van "stílusa", vagy az a 100-ból 1, amelyik 18 évesen dagi volt és 40 évesen jó alkata van). A másik, hogy ugyanígy egy férfi mire alapítson családot egy 40 éves nővel? Hogy beteg legyen a gyerek genetikai okokból az anya kora miatt?
Kettő: A pénz azoknak a nőknek is fontos, akik nem akarnak gyereket egyáltalán, tehát ez egy kamu érv, hogy a gyerek miatt fontos a pénz. A saját maga kényelme és jóléte fontos, nem értem miért kell a gyerekkel takarózni.
Én biztos megalázónak érezném ha a pénzem miatt kellenék valakinek. Ha Téged ez nem zavar, ismerkedj, költsd a pénzed, és hangoztasd hogy mennyi van.Ja, és gondolkodj el azon is hogy mi lesz ha nem lesz.
"Nagy cél" a a pénzed befektetéséhez, kérdés,hogy mennyire térül meg...
"Amúgy aki szerint egy nő értéke csak a korában rejlik, annak még nem volt nője."
akkor Di Capriónak még sosem volt nője? :D ez annyira tipikus gyakoris önámítás: akinek nem szimpatikus (vagy egyesen undorító) a hozzáállása más emberekhez, az csakis egy nyominger incel lehet.
az élet kemény. a sikeres emberek körében látványosan több a visszataszító húzás, egyszerűen mert megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!