Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A véleményetek arrol a hozzáál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetek arrol a hozzáállásról hogy minél több pénzem van annál fiatalabb nő kell?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 09:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő lehet 18 évesen is ronda/kövér meg lehet 40 évesen is baromi szexi, nem a korától függ. Ellenben ha egy pasi csóró, akkor mire alapítsak vele családot? Keserítsem meg a gyerekem életét? Kösz nem…na meg a jóképűség, olyan nővel te sem járnál, akit nem tartasz vonzónak, akkor a nőktől miért várod el?

2023. ápr. 25. 09:39
 12/71 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így is élni, de én nem tudnám a másik embert fogyóeszközként tekinteni, akinek szavatossági ideje van.
2023. ápr. 25. 09:45
 13/71 anonim ***** válasza:
100%
Vélemény: a kérdés troll...amennyiben nem az polgárpukkasztó...amennyiben valós, a kérdező dugja a pénzét oda ahová gondolom, és megérdemli hogy olyan nőkkel találkozzon akik megoldják,hogy ne legyen "minél több pénze".
2023. ápr. 25. 09:47
 14/71 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindegy, nem én vagyok a célközönség.

Nem tartottam még vonzónak senkit a pénze miatt. Főleg nem bácsikat.

2023. ápr. 25. 09:56
 15/71 A kérdező kommentje:
10 :))
2023. ápr. 25. 09:58
 16/71 anonim ***** válasza:
0%

11.

Egy: Mindenkit önmagához képest mérünk, szinte minden 40 éves szexi nő még szexibb volt 18 évesen (most hagyjuk ezt a baromságot, hogy 40 évesen már van "stílusa", vagy az a 100-ból 1, amelyik 18 évesen dagi volt és 40 évesen jó alkata van). A másik, hogy ugyanígy egy férfi mire alapítson családot egy 40 éves nővel? Hogy beteg legyen a gyerek genetikai okokból az anya kora miatt?

Kettő: A pénz azoknak a nőknek is fontos, akik nem akarnak gyereket egyáltalán, tehát ez egy kamu érv, hogy a gyerek miatt fontos a pénz. A saját maga kényelme és jóléte fontos, nem értem miért kell a gyerekkel takarózni.

2023. ápr. 25. 10:01
 17/71 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos megalázónak érezném ha a pénzem miatt kellenék valakinek. Ha Téged ez nem zavar, ismerkedj, költsd a pénzed, és hangoztasd hogy mennyi van.Ja, és gondolkodj el azon is hogy mi lesz ha nem lesz.

"Nagy cél" a a pénzed befektetéséhez, kérdés,hogy mennyire térül meg...

2023. ápr. 25. 10:05
 18/71 A kérdező kommentje:
Ha már valamivel takarózni kell akkor egy gyerek a leghitelesebb
2023. ápr. 25. 10:05
 19/71 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos a penz es nem akarok gyereket, de vannak fiatal, jol kereso ferfiak is, szoval biztos nem valami oregedo, kozepkoru fazont valasztanek. Csak ha mar en is oregedo, kozepkoru no leszek, de addigra meg nyilvan lesz egy fix parom. Azon nem aggodom, hogy majd le leszek cserelve fiatalra, szuleim a felso kozeposztalyban mozognak, eleg sok ismerosuk, baratjuk van, es nem annyira gyakori egyaltalan, hogy a pasik 20 eves lanyokkal szaladgalnanak, a legtobb normalis csaladban el, persze van olyan is, egyrol tudok, aki elvalt es azota csak fiatal lanyokat szed fel. Ez csak a szokasos incel fantazia, hogy mindenki valtogatja a csajokat, aki megteheti. Valojaban meg 10-bol max ketto ilyen bizonyos kor felett.
2023. ápr. 25. 10:10
 20/71 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy aki szerint egy nő értéke csak a korában rejlik, annak még nem volt nője."

akkor Di Capriónak még sosem volt nője? :D ez annyira tipikus gyakoris önámítás: akinek nem szimpatikus (vagy egyesen undorító) a hozzáállása más emberekhez, az csakis egy nyominger incel lehet.

az élet kemény. a sikeres emberek körében látványosan több a visszataszító húzás, egyszerűen mert megtehetik.

2023. ápr. 25. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!