Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törlik le a barátságtalan, ellenségeskedő, személyeskedő válaszokat itt?
Szerintem jelentkezz az oldalon adminisztrátornak, és akkor te is felügyelheted és törölheted a kérdéseket vagy válaszokat.
ÉS minden gondod megoldódik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
A kérdező kapott hideget-meleget, kritikát, segítőjellegű válaszokat is mégis fel van/volt dulva, mert senki nem ért vele egyet.
Jó, sok esetben tényleg durván válaszolunk egy páran, de amikor értetlen, csak a magáét fújja, sőt átvált személyeskedésbe, akkor én sem fogom vissza magam. Habár valljuk be a legtöbb kérdezőnek van valami baja nemhiába ír ki ide kérdést és ha egyszer így van, akkor miért vár el kedves, pátyolgatós, bólogatós válaszokat. Fejbekólintásra van szüksége és azt szép szavakkal a legtöbb esetben nem éri el. Kritikával, nyers vélemény megosztásával hamarrébb kijut a pöcegödörből, mert az eszében jár, hogy mit kapott, talán elgondolkodik, hogy hátha igazunk van.
Attól, hogy valamiben nincs egyetértés, különböznek a vélemények még nem kell törölni.
Hisz, akkor minden kategóriában egy oldalú hozzászólások maradnának.
Kultúráltan megírt válsz esetén nem kerül törlésre.
Ami érthető!
A másik ember válaszának elfogadás sokat segítene rajtad....ő másként gondolja, de ez nem baj...nem vagyunk egyformák....
Én személy szerint 6 letojom, ha lepontoznak, attól még megtartom a véleményem és bár nő vagyok egyáltalán nem vagyok a férfiak ellen. Annak adok igazat, akinek szerintem van nemtől függetlenül.
Igen vannak a "feministák" és vannak a hímsoviniszták, de azért vannak rajtuk kívül normális emberek is. Amúgy meg nem a pontozás dönti el, hogy a kérdező kire hallgat, hanem ő.
Nem egyszer és nem kétszer ért egyet azzal, aki le van pontozva, úgyhogy nem számít egyáltalán, hogy te pirosban, vagy zöldben villogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!