Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Direkt hizlalt fel a párom?
Mikor megismerkedtünk, vékony voltam, tettem is érte. Most normál lettem úgymond, de nem vagyok magammal megelégedve,nem érzem magam jól a bőrömben
Azt mondja, hogy így nézek ki jól,de én nem érzen komfortos nak magam a bőrömben. Nyilván jókat ettem. De újból fogyni akarok, mert az az alak tetszett. Félek emiatt szakítani fog. Csak azt nem értem, ha akkor tetszettem neki úgy, akkor miért nem repes a gondolattól, hogy visszafogyjak. Csipőcsontom kilátszott.
Te beteg vagy, de nagyon és nyilván okkal akarja, hogy legyen rajtad hús, mert a kilógó csípőcsont az már az "alultáplált" kategóriánál téma, ami egészségtelen.
Persze, a sok divatmanci szerint "szexi". Nem tudom, én pl semmi szexit nem látok magamban, 49 kilósan (a 168 centimhez), sőt, alig várom, hogy végre ismét 54-55 kiló legyek.
Rosszindulatot feltételezel ott, ahol nincs
Ezert nem érdemes törődni, foglalkozni senkivel, mert megbosszulja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!