Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idióta kérdés, válaszolsz? :...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idióta kérdés, válaszolsz? : D (inkább fiúk)

Figyelt kérdés

Van 1 fiú, tetszik nekem. Ezért gyakran nézem. Ő is egy csomószor néz, de lehet, csak azért, mert én is Őt. Van, amikor észre sem vesz, de van amikor egész nap engem bámul. Nem értem. Szóval, ilyenkor mi a helyzet? Tetszek neki/Rá jött, hogy bejön nekem...?

Már többször beszéltünk, egész aranyos, de ezt nem kérdezhetem meg...

Tudom, hogy idióta kérdés, de remélem, kapok egy két normális választ! :) Köszi :P ^^

én 15/L ő 15/f

2010. okt. 9. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
az hogy néz az önmagában nem elég... azt figyeld meg h hogyan néz rád mosolyog vagy csak közömbös mintha odapillantitt volna vagy esetleg nem is téged néz hanem valakit aközeledben... ha a szemedbe néz akkor már fél siker.. probálj meg rámosolyogni és figyeld meg mit reagál ha esetleg vissza mosolyog vagy hasonlok akkor nyert ügyed van innen már csak valakinek kezdeményeznie kellene... pesrze hagyd h elöször ö tegye de könnyithetsz a dolgán anyival h aprobb jelekkel bétoritod és jelzde felé h szabad ut áll elötte
2010. okt. 9. 09:41
 2/3 A kérdező kommentje:
mindig a szemembe néz és perceken keresztül... :)
2010. okt. 9. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
nuklális atom töltetet rejt a zsebében
2010. okt. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!