Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik nem vették el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik nem vették el senki szüzességét, ez mennyire zavar titeket?

Figyelt kérdés
Tehát olyanokra értem, akik együtt voltak nőkkel, de egyikük sem volt soha szűz.
2023. ápr. 19. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavar. Magának a szüzességnek nem is tulajdonitok jelentősséget.

Az mondjuk zavar hogy nem tudok összejönni senkivel. De nem a szex miatt.

2023. ápr. 20. 07:41
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

"Nem azért lettetek megcsalva, mert azok az emberek egyszer voltak szüzek is."

Én is gondoltam rá, hogy közöljem velük, mivel már fájt olvasni, de olyan megrögzötten hisznek benne, hogy esélyem sincs :D

2023. ápr. 20. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanezt el lehetne mondani a férfigyűlölőknek is a férfiakról, de akkor valahogy senkinek nem fontos.
2023. ápr. 20. 11:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Én sem épp arra vonatkozásra gondoltam, hogy utána esetleg mással is lesz a lány, szerintem manapsag az ritkább, hogy egész életében az elsővel.

Akik válaszoltak a kérdésemre, azok végig azt írták nem zavar. És valaki írta, hogy miért zavarná? Azért jött fel bennem ez a kérdés, mert a páromon úgy érzem, mintha ez egy ilyen űr lenne benne, hogy az előttem lévők is már voltak mással, és mi is úgy ismertük meg egymást, hogy nem ő nekem az első.

De lehet akkor ez a ritkábbik eset, hogy ez amúgy valakit “zavar”.

Köszönöm a valaszokat!

2023. ápr. 20. 14:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyan én no vagyok, de leirom.

Volt egy párom, aki előttem egy lánnyal volt egyetlen egyszer. Kicsit aggódtam miatta, hogy tovább akar majd menni, de elhessegettem.

Eleinte annyira izgult, hogy merevedési gondjai voltak. Segítettem neki megoldani a dolgot, fel évig együtt voltunk, aztán kitalalta, hogy hat ő meg nem élte ki magát egy komoly kapcsolathoz (???). Úgyhogy én ezért nem jönnek össze többet olyannal, akinek nincs szexuális tapasztalata.

24 évesen már nem ismerkedni meg parkapcsolatosdit akarok jatszani, hanem komoly, erett, felnőtt kapcsolatot szeretnek.

2023. ápr. 20. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!