Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ellentmondásos a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noci04 kérdése:

Miért ellentmondásos a pasi?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy pasival még hónapokkal ezelőtt, komolynak indult de aztán nem nagyon tepert, így engem már nem érdekelt és szép lassan elhalt a beszélgetés. Némi kihagyással véletlenül összetalálkoztunk, ott folytatta mint az elején. Nem tudja nélkülem elképzelni, hiányoztam neki, stb stb stb. De ezt lehetett is látni rajta, hogy igazat mond, odavan értem.

Azt tudom, hogy szexre biztosan kellenék neki, a többit szerintem maga se tudja, kialakulna.

Annyira nem foglalkozok vele amikor látom hogy már megint nem ír időben. Ez nem tudom taktika e vagy simán nem érdeklem. Sokszor mintha direkt játszmázna és figyelné a reakcióm.

Van hogy nem reagál 1 napig, de ellentmondásos, mert közben meg a külsején olyan dolgon változtat drasztikusan, ami neki nagyon nem tetszett, nekem viszont igen és az elején említettem neki hogy az nekem mennyire tetszik egy pasin. Mire elfelejteném, megint előkerül. Véleményeteket, tapasztalatotokat szívesen olvasnám, hogy mi miért történik így.

2023. ápr. 18. 15:47
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ő se érti nekem miért tetszik. Nem vagyok én se topmodell, nem ezt mondom. Van neki egy olyan kisugárzása, hogy még ilyennel nem találkoztam (sajnos) :D
2023. ápr. 18. 16:50
 12/33 A kérdező kommentje:
Ja és tegyük hozzá, hogy ő ezt nem tudja hogy sakkban tart ;) van annyi eszem, hogy egyértelmű érdeklődés nélkül nem fogok senkinek kitárulkozni..
2023. ápr. 18. 16:54
 13/33 anonim ***** válasza:
35%
Miféle kisugárzás? :D Ezt hogy érted? :D
2023. ápr. 18. 16:54
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem tudnám ezt megfogalmazni, valami van benne ami engem nagyon megfogott, de ennek ellenére kizárt hogy szexkapcsolatosdiba belemenjek. Ha a falat kaparom, akkor sem.
2023. ápr. 18. 17:00
 15/33 anonim ***** válasza:
53%
Aha, értem. Hmm. Amúgy jó hogy felismerted és ennek ellenére nemet tudsz mondani neki.
2023. ápr. 18. 17:12
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nem ignorálnak olyan nőt 1 napig, aki kell nekik. Ne képzelj bele semmilyen taktikázást. Amelyik pasi odavan értem, az akkor is visszaír 5 percen belül, ha 3 hónapig nem beszélt velem. Hallgass a megérzéseidre, nem kellesz neki.
2023. ápr. 18. 17:45
 17/33 A kérdező kommentje:
Szerintem pont amiatt haraptam rá ennyire, mert egyszer nagyon nyomul aztán meg nem. Megjáratja az ember agyát. De ezentúl nem fog érdekelni ha megbántom, minden lépését ignorálom.
2023. ápr. 18. 18:01
 18/33 A kérdező kommentje:
Egyébként most az jutott eszembe, hogy van olyan pasi akivel meg én csinálom ezt, de nem direkt húzom az agyát hanem nem érti mi az hogy NEM, na ő is hasonlóan kattoghat mint én..
2023. ápr. 18. 18:05
 19/33 anonim ***** válasza:
Engem is jellemzően nálam csúnyább, sikertelenebb pasik basztak eddig csak át xD Jó pasik/gazdagok soha. Pont azért, mert a rondább pasik tudják, hogy jobb nőt nem tudnak majd megtartani, de a szex kéne nekik.
2023. ápr. 18. 18:06
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
#18 de ebben az esetdben te írogatsz neki újból és újból? Vagy ő keres fel mindig? :D Nem mindegy
2023. ápr. 18. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!