Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanár-diák viszony? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák viszony? Többi lent

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok 5 éves gimnáziumba járok jövőre fogok érettségizni. Az éven kaptunk egy uj fizika tanárt aki 27 éves. Több célzést kaptamt tőle, hogy tetszem neki, és hát nekem sem semlege. Fakultáciomba vettem fel az órát amit mindig 10-11 órában szokot lenni. Pénteken ketten voltunk és annyira jót beszélgetünk, utána folytatuk viberen + telefonon. Szombaton egy buliba találkoztunk nagyon jól szorakoztunk és le is feküdtünk egymással.Úgy beszéltük, hogy megpróbáljuk együtt. De ma azt vettem észre, hogy kivételez velem megadta a dolgozat kérdéseit, meg fogta a derakamat. Nem tudom, hogy mit csináljak? Folytasam?
2023. ápr. 17. 14:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk utolsó az ilyen szexuális ragadozó hogy tanithat?
2023. ápr. 17. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaja ez gyakori tanaroknal.. sajnos mar bedoltel, ha igaz a tortenet. Egyertlmuen kihasznal es mas nokkel is hasonlo dolgokat csinal. Menekulj ha tudsz! Mondd el a szuleidnek mi tortent.
2023. ápr. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!