Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők láttak már olyan igazán férfias férfit akit autók, motorok teljesen hidegen hagynak?
8. Ja még 1 utánfutóhoz is papír kell stb. mellesleg léteznek futárszolgálatok ha ez gond valakinek.
Amúgy távolsági buszt használok csak, konkrétan a helyközi bérletet se váltom ki kihasználatlanság miatt.
Ha meg nyaralni megyek akkor nem a kocsival akarnék faszolni, meló után fix elaludnék a kormány mögött, az a napi fél óra séta amúgy se árt.
Senki sem mondta, hogy kötelező az autó, ahol nincs rá szüksége, ott csupán fölösleges kiadás.
A #8-as válaszomban, egy embertipust írtam le, akivel "megáldott" az ég.
Akink nem nem inge........ ;)
13: A lányokat megnézem, szépnek tartom őket, de inkább a felnőtt nőkhöz vonzódom, mert a mai trendekkel ellentétben a saját korosztályom vonz.
6 -os voltam.
16. Van egy férfiak közt forgó vicc, hogy szereted e a kocsit, a sört, v. a focit? Ha egyiket sem... Ez ihlette kérdésem, de én ezt egyáltalán nem gondoltam véresen komolyan (azért ment utána a smiley), mint ahogy az lecsapódott.
Egyébként N (túrás-bringás)
18. OK, akkor ezt sikerült tisztázni, szent a béke. :)
(Hát szerintem meg pont "ők" keresik az olyanokat, hogy még véletlen se lássák bennük a nőt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!