Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még valakinek nem állt be a menstruációja, (pl. késik 2hetet vagy van amikor megjön van amikor nem stb) akkor szexelhet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 20:57
1/4 anonim válasza:
Pfff...épphogy megjött de már a dugáson jár az eszed? Szánalmas...
2/4 A kérdező kommentje:
neem:D nekem már megjött. csak érdekelne, hogy ilyenkor mi van
2010. okt. 8. 21:47
3/4 anonim válasza:
Hát annyira nem régen jöhetette meg, ha még nem állt be... Hány éves vagy?
4/4 anonim válasza:
sexelni sexelhet ,csak az együttlét után azon fogsz parázni h most a terhesség miatt késik e vagy pedig csak simán késik amiért idáig is késett!!! én 18 éves vagyok és nekem is mindig késik ,és voltam augusztus végén együtt egy fiuval és az együttlét után meg is jött rendesen,de ebben a honapban még nem ...és most parázok de rendesen h miért nem jött meg ,pedig tudom h védekeztünk !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!