Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabes kérdése:
A barátnőm 17 éves de viszont 1 napot késik neki a menstruációja ez normális vagy pedig baj van ő azt mondja hogy nem késhetne egy napot se és fél hogy terhes. Lehetséges hogy terhes de hiszen soha nem élveztem belé meg semmi?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 20:49
1/9 Holdtündér válasza:
És szex volt? Mert anélkül fölösleges aggódnia.
2/9 nielindi válasza:
sok mindentöl késhet, nem is csak 1 napot...
3/9 anonim válasza:
terhes:/..és ráadásul nem is te vagy az apa:/..épp most írta az sms-t h enyém a gyerek..f*szom,fizethetem a gyerektartást:S
4/9 A kérdező kommentje:
mitől késhet több napot?
2010. szept. 16. 21:00
5/9 anonim válasza:
Szinte bármitől. Nekem általában 1 hetet késik... Ennek oka lehet stressz, megfázott, beteg meg még egy csomó ilyen tényező. Ne aggódj! :D
6/9 anonim válasza:
Szia! Én 21 vagyok, 8 éve jött meg először. A mai napig előfordul, hogy késik, sőt szinte minden hónapban. Ez megtörténhet. Ha nem voltatok együtt védekezés nélkül akkor ne aggódjatok, nem terhes.
7/9 anonim válasza:
"nem élveztem belé". Ez mit jelent? Mivel védekeztetek? Mert ha csak ejakuláció előtt kihúztad, az nem sokat ér.
De késhet akármitől (betegség, stressz, átmeneti hormonváltozás, fizikai megterhelés stb..)
8/9 anonim válasza:
Miért kell mindig ilyen ostobának lenni? De a barátnőd is az. Vegyen egy könyvet és olvasgasson már erről. Istenem, micsoda szegénység. (De a suliban az ötösre magolás az megy, mi?)
9/9 anonim válasza:
Egy nap késés után én tökön szoktam szúrni magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!