Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti melyik lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti melyik lányt valasztanátok?

Figyelt kérdés

1. Vékony, lapos teste van, de gyönyörű szép arca.

2. Formás, szexi alakja van, de teljesen átlagos, hétköznapi arca.

Párkapcsolatról van szó, nem csak szex. Tegyük fel, hogy a személyisége mindkettőnek megfelel. Direkt nem írtam csúnya arcot a másodiknak, mert akkor 99% az elsőt választaná, viszont érdekel, hogy mennyire fontos az arc.

2023. ápr. 13. 17:17
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
A 2. ilyen sportosan formás, kerek fenekűt takar, vagy kövéret?
2023. ápr. 13. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Arc a legfontosabb. Testen amúgyis lehet dolgozni
2023. ápr. 13. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a kettő között vagyok, szép arccal. Tudom, senki nem kérdezte 😃

Amigy ettől függetlenül, nőként (mivel biszex vagyok) nálam is az arc a fontosabb.

2023. ápr. 13. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha szexre kerül a sor, és nem izgulok fel, az elég ciki, és nem is valószínű, hogy jó alap egy párkapcsolatra. Egy formás, sportos nő nagyon vonzó számomra, egy vézna egyáltalán nem. Úgy meg nem jönnék össze nővel, hogy nem kívánom, abban bízva, hogy majd idővel szebb lesz.
2023. ápr. 13. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik kedvesebb velem.
2023. ápr. 13. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Lapos testű annyira nem jön be. De azzal aki belsőre jobban bejön.
2023. ápr. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!