Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam vagy ne?

Figyelt kérdés
Nektek jól esik ha elmondjatok a parotoknak ha valaki be probalkozik és le razatok?
2023. ápr. 13. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Amikor vki beír a bnőmnek általában közösen szoktunk válaszolni vagy néha csak odaadja a teloját h oldjam meg én. Imádok szórakozni az ilyen emberekkel 😂
2023. ápr. 14. 03:18
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

#10, #11

Előfordulhat minden.

Például a haver csajánál is próbálkoztak sokan. Mindig megmutatta neki a csaj ki az új rajongója. Sőt jókat is nevettek némelyiken együtt. Olyan is volt, hogy közösen játszottak együtt a pasival.

Ment is mindaddig, ,ameddig az egyik, mondhatni leg szánalmasabbnak megítélt pasi el nem kezdte rendszeresen döngetni a csajt, mikor a haver melózott.

Hát egyszer meglepetésből, péntek helyett, szerdán jött haza, hogy el vigye a csajt Hajdúszoboszlóra. Hát nem volt megható a fogadtatás.

2023. ápr. 14. 04:01
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
#12 ennek semmi köze ahhoz, hogy megmutatja-e vagy sem a beszélgetéseket. Akkor is megcsalta volna, ha nem mutatja meg.
2023. ápr. 14. 07:38
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

Elmondtam neki, kérdeztem nem örül, h leráztam? Azt mondta ez magától értetődő.

Viszont mikor neki írnak, akkor nem, Ő írogatni szokott lányokkal. Ki érti ezt? 🤦‍♀️

2023. ápr. 14. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14, te meg hagyod, mivel nincs önbecsülésed.
2023. ápr. 14. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, miért lenne jó ezt a párom orrára kötni. Bepróbálkozik valaki, elhajtom, vége a történetnek. Nem gondolnám, hogy ettől a tudattól jobb partinak fog tartani, és én sem akarom ezzel az aprósággal borzolni a kedélyeket.

Szerintem csak akkor számolnék be egy próbálkozóról, ha nem értene a nemből, ill. ha valaki valami nagyon abszurd módon próbálna ismerkedni és az már önmagában vicces lenne. De egy sima mezei "Lenne kedved valamikor meginni valamit együtt?" szintű ismerkedési kísérletet annyira jelentéktelennek tartanék, hogy lehet el is felejteném, mire hazaérek.

2023. ápr. 14. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!