Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom elengedni?
Volt egy srác, akivel másfél hónapig kavartam kb félévvel ezelőtt. Nagyon tüzes/szenvedélyes kapcsolat volt a miénk, közben egésznap beszéltünk, együtt keltünk, együtt feküdtünk, úgyhogy elkezdtem nagyon megkedvelni, már-már beleszeretni. Sajnos nagyon csúnya vége lett a dolognak, mert visszament az exéhez, engem meg törölt az életéből. Az elején nagyon fájt, de idővel kezdtem elfogadni a dolgokat, szép lassan jobban éreztem magam és végül azt hittem teljesen túltettem magam a srácon. Nem rég viszont felkeresett és bocsánatot kért, elvileg más célja nem volt, csak hogy megírja mennyire sajnálja a történteket és nem ezt érdemeltem volna. Nyilván ezt azután tudta csak megírni, hogy szakított az exével másodszorra is, úgyhogy jogosan merül fel a kérdés, hogy mennyire őszinte a bocsánatkérése. Ennek ellenére sokkal nagyobb hatással volt rám, mint gondoltam, és megint elkezdtem rajta gondolkodni, nosztalgiázni a szép emlékeken, pedig az eszemmel tudom, hogy szóba sem kéne álljak vele a történtek után. Nem értem magam, hogy kb 5 hónap elteltével miért nem tudom elengedni és teljes mértékben leszarni, hogy mi van vele miután ő gond nélkül törölt mindenhonnan és ezáltal kukába dobta az alakulóban lévő kapcsolatunkat.
Kérlek segítsetek, valaki rázzon fel ebből az állapotból! Nem akarok rá gondolni, el akarom felejteni teljes mértékben, nem érdemli meg azt sem, hogy az eszembe jusson.
10-es igazad van, a srác törölte nem tiltotta, a lány jogosan tiltotta.
9-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!