Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, amiért megütött?
Figyelt kérdés
Megfenyegetett egy srác(külföldi) hogy ha meglát akkor megöl. a sráccal majdnem összejöttünk de utána ő ugy döntött h mégse szeret.. a disco után nekivágott az autónak amikor meglátott és felpofozott. a biztonsági őrök vitték el. félek kilépni az utcára, egyedül menni az utcán, este nem is merek,de már nappal se. ki tudja h következőleg mit tesz velem. a discobol kitiltották, nem tudom h meg tudnám e azt csinálni h kitiltatom a többi discobol is, hogy mondom a biztonságiaknak h ne engedjék be. mert azt mondta h ha ő ott van és meglát h én is ott vaok, akk azt nem élem túl.
gondolkoztam azon h feljelentem, de utána nehogy jobban bepöccenjen. csak olyan sulyos büntetést meg gondolom nem kaphat..
NINCS MESE EZT MEG KELL TOROLNI A LEHETŐ LEGFÁLDALMASABBAN NEKI "a bosszú hidegen tálalva a legjobb" EZT NE FELEJTS EL
2010. okt. 8. 21:02
22/28 anonim válasza:
Előszöris sajnállak, de mi a tökömért kell egy arabbal foglalkozni lányok?? Ti sohasem tanultok? Most lehetne jönni a libsi dumával, de ezek akkoris egy teljesen más szociokulturális közegben felnőtt, magukat nálunk meg európában csak kitombolni akaró emberek. Igen, csak a szexturizmus miatt vannak itt, de végig a saját játékszabályaik, szerint játszanak. Nyugodtan veresd jól össze, hadd tanulja meg, hogy nem lehet szívózni a lányinkkal! És remélem tanulsz ebből az esetből. Minden jót Neked!
2010. okt. 8. 23:37
23/28 anonim válasza:
4 ember támadta meg csúnyán helyben hagyták összE verték brutálisan 3 évig emésztette a tudat hogy 1 * vissza vág nekik míg el jött az a bizonyos nap és mikor rajtuk ütött még durvábban ütötte verte őket mikor anno 3 éve vele is ezt teték csak némileg finomabban mint most ő gyomorgörcsig hatoló élvezet árasztotta el ÉS TUTTA HOGY MOST MÁR NEM SENKI HANEM VALAKI ÉS SOHA TÖBBÉ NEM NYOMHATJÁK ŐT EL Ő LETT A KIRÁLY ÉS AKIK EL BÁNTAK VELE (3 ÉVE) ŐK PEDIG LETTEK A LOVAK A KIRÁLY PEDIG URALKODIK A LOVÁN ÉS A LÓ BEHÓDOL AZ URALKODOJÁNAK (MONDATVÉGI ÍJ-KRT. , " DIREKT NEM IRTAM)
2010. okt. 9. 01:11
24/28 anonim válasza:
döntsd el te király leszel vagy ló de egyébknt qrvára meg érdemelted kár rád pazarolni a szót is ha ilyen hülyeséget csinálsz még jó hogy nem 1 ukránnal kezdtél ki vagy 1 orosszal na azok aztán keményen nyomatják
2010. okt. 9. 10:27
25/28 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:02 a bosszú hidegen a legjobb.. ezt h érted?
2010. okt. 9. 10:56
26/28 A kérdező kommentje:
*tálalva
2010. okt. 9. 10:56
27/28 anonim válasza:
Nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások rossz (főleg amit velünk és szereteinkel tesznek) tetteit. ERRE VALÓ A BOSSZÚ."TÁLALVA"EZ A SZÓ MAGA A a bosszú BETELJESÍTÉST JELENTI A BOSSZÚ HIDEGEN TÁLALVA A LEGJOBB ez azt jelenti ha össze vereted valakivel vagy netán olyan helyzetbe kerülsz hogy te magad vered szét(erre kicsi az esély különféle fizikai korlátaid miatt)akkor nem szabad semilyen szánalmat érzni amit teszel vagy tesznek a te utasításod szerint csak arra gondolj hogy veled mit tett és meg kell kapnia ami jár neki így járj el DE TERMÉSZETESEN MEG LEHET ÉS MEG IS KELL PRÓBÁLNI A BÉKÉS MEGOLDÁST értem ez alatt BÉKÜLÉS én megyek jobra te balra és viszlát nem haragszom buli,zene,alkohol,1-2füves cigi vagy extazi ideges voltál + minden ok nincs baj meg értem te jobra én balra valamelyiket válaszd a 2 ő közül de ha nem lépsz nehogy lelkileg benned maradjon elég nehéz azért fek dolgozni 1 ilyet ha valakinek 1 kicsit gyengébb az (úgy mond) leke
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!