Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt ha egy lány engedi, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ha egy lány engedi, akkor az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Jelent valamit, ha egy lány engedi egy pasinak, hogy "csak úgy" megcsókolja a kezét?
2023. ápr. 9. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jelent, mert nekem nem szokták engedni, pedig több helyen is próbáltam.
2023. ápr. 9. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem föltétlenül. Én engedtem már meg, mert annyora elképesztően zavarba hoztak, hogy hirtelen nem tudtam mit felelni.
2023. ápr. 9. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen helyzet. Én meg szoktam engedni tiszteletből vagy aranyosságból eredő kézcsókot mindenféle különösebb mélyebb szimpátia nélkül is.
2023. ápr. 9. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tanc kozben belefer.
2023. ápr. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!