Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen bunkó módon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen bunkó módon lerázni valakit?

Figyelt kérdés

Valakit, akit nem is 5 perce ismersz. Egy nyelviskolába jártunk, szoktunk dumálni, írásban is. Mikor vége lett a tanfolyamnak, elmondtam neki, hogy bejön nekem (azt hittem kölcsönös, voltak jelek). Azóta ritkábban válaszol az üzenetekre, régen még napjában többször, most napi 1 üzenet, vagy még annyi se. Nem kerestem már mostanában és ő sem.

Én vagyok a nő.

2023. ápr. 8. 08:13
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Jó, hát szerintem az ilyen kinyalhatja. Mindegy.
2023. ápr. 8. 11:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 8. 11:22
 23/29 anonim ***** válasza:
Engedd el, egy beszari srác. Az ilyen minek kellene neked? :D
2023. ápr. 8. 11:25
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
Napi egy üzenet? Hát hány üzenetet akarnál? De nő létedre nem kellett volna nyomulnod, akkor talán még esélyed is lett volna, de elmondani semmiképpen nem kellett volna.
2023. ápr. 9. 10:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
24. Miért, a nő nem léphet?
2023. ápr. 9. 11:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

19# Annyira bírom ezt a "kialakult egy bizalmi szint" szerinted.

De szerinte? Alakult valami?

Ezt nagyon benézted.

Semmi gond nincs ezzel, tanulni lehet belőle.

Én azt látom hogy ez a kapcsolatszerűség megmaradt abban a fázisban, hogy benne nem alakult ki semmi olyan pozitív dolog ami ezt tovább vinné, illetve ha ki is alakult, időközben körvonalazódott hogy mégsem kellesz neki. De írtad is ő kezdett el flörtölni, tetszettél neki. Igen, aztán megismert és kiderült hogy nem téged akar. Van ez így. Teljesen rendben van ha leépít.

2023. ápr. 9. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak laza kapcsolatot akart,megijedt hogy te meg komolyat...?
2023. ápr. 9. 12:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem kapcsolatBAN ráztak le így. Nem akarta kimondani, hanem ignorált, visszavonult, kapitulált
2023. ápr. 9. 22:30
 29/29 anonim ***** válasza:
75%
Az talán jobb lett volna ha csak szex kedvéért rövidtávra állt volna össze veled és azután adta volna elő a szokásos "jobbat érdemelsz nálam" lerázós dumát?
2023. ápr. 10. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!