Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen bunkó módon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen bunkó módon lerázni valakit?

Figyelt kérdés

Valakit, akit nem is 5 perce ismersz. Egy nyelviskolába jártunk, szoktunk dumálni, írásban is. Mikor vége lett a tanfolyamnak, elmondtam neki, hogy bejön nekem (azt hittem kölcsönös, voltak jelek). Azóta ritkábban válaszol az üzenetekre, régen még napjában többször, most napi 1 üzenet, vagy még annyi se. Nem kerestem már mostanában és ő sem.

Én vagyok a nő.

2023. ápr. 8. 08:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom.

Engedd el.

Jobban jártál.

45/F

2023. ápr. 8. 08:15
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Ez bunkó?? Ez a legfinomabb módszer, nem is lepattintás hanem inkább visszavonulás. Ennél kíméletesebben nem is tudom hogyan lehetne valakit "lerázni".
2023. ápr. 8. 08:17
 3/29 anonim ***** válasza:
74%

Ez a vége, amikor szerepet cseréltek! Ha egy férfinek kellesz, akkor tesz lépéseket! Nem neked kell nyomulni, meg vallomásokat tenni rögtön az elején…. Éppen a varázsát ölöd meg az egésznek..

Ha kölcsönös lett volna, akkor kezdeményez hidd el! Egyáltalán nem bunkó egyébként, csak te nem érted a nemet!

2023. ápr. 8. 08:20
 4/29 A kérdező kommentje:
2: Nekem az, mert már-már barátinak éreztem. Sokat beszélgettünk, volt közös kocsmázás a nyelvsulis csapattal, ott is kerülgetett, cukkolt, megnevettetett, figyelmes volt stb.
2023. ápr. 8. 08:22
 5/29 A kérdező kommentje:
3: Ő nyomult hahó, mondom voltak jelek.
2023. ápr. 8. 08:24
 6/29 anonim ***** válasza:
83%

Te valamit félreértettél. Milyen jelek voltak?

Mégis hányszor írtál rá, és miket?

Ha ő akart volna többet, akkor nyomul, és nem a közös kocsmázás alkalmával.

Vége lett a kurzusnak, te meg kapva kaptál utána.

Ezt neki kellett volna megtenni. Még ha meg is tette volna, te megelőzted.

Sajnos ezt engedd el.

2023. ápr. 8. 09:04
 7/29 anonim ***** válasza:
98%

Nyomult, vagy kicsit flörtölt? Ha nyomult volna, akkor nem neked kell vallomást tenni…. !

Ne ülj fel a modern feminista vonatra, hogy mindenki egyforma, bárki léphet. Igen léphet, de egy nő másképpen lép és jelez, mint egy férfi! Volt már jó pár kapcsolat a hátam mögött, és van sok éve tartó házasság. Ott, ahol az ősi törvényt megszegve én léptem direktbe, elég hamar lett kudarc a vége…. Mert nem én kellettem igazán…

2023. ápr. 8. 09:34
 8/29 A kérdező kommentje:
Szerintem ti értitek félre. Ő lépett először. Nem azt mondta, hogy figyi bejössz nekem, hanem a testbeszédével mutatta ezt ki. Véletlen érintések ha nagyon akartok jeleket.
2023. ápr. 8. 09:37
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

A jeleket, amiket észrevettél, mi nem tudjuk értelmezni. Lehetséges, hogy beleláttad, de nem biztos. Vannak férfiak, akik addig nyomulnak, amíg a nő rá nem bólint, aztán már nem.

Azt viszont innen is meg tudom mondani, hogy ez nem volt bunkó lekoptatás. Ez talán nem a legtisztább, de az egyik legkíméletesebb módja a dolog rendezésének.

2023. ápr. 8. 09:39
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért szex a címszó?

Az is volt? most ignorált és azért bunkó?

2023. ápr. 8. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!