Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa, ha 30 évesen egy 50 éves férfi a párom?
Figyelt kérdés
Fiatalabbnak néz ki a koránál, 40 körülinek szokták nézni. Nem kimondottan jóképű, nem pénzes(!), de nagyon szeretem emberileg. Mennyire szólnátok meg, ha ismernétek?2023. ápr. 7. 13:58
11/17 anonim válasza:
Elsőre mindenkinek furcsa. Gondolkodásban is más már. De ezt nektek kell tudni, ti vagytok együtt.
12/17 anonim válasza:
Őszintén, semmit se szólnék, nem rám tartozik. Nekem 10 év a max korkülönbség, nem mennék feljebb. De nem vagyunk egyformák, eszembe nem jutna megszólni. Ennyi idős korban mind a ketten fel tudjátok mérni, hogy mivel jár egy ilyen korkülönbség. Ezt nyilván rendeztétek magatokban, innentől kezdve sok boldogságot kívánok.
Egyébként érdekes, hogy sok embernek még mindig a gyerek a csúcsa egy kapcsolatnak. Két ember lehet boldog enélkül is.
13/17 A kérdező kommentje:
11# mindig érettebb voltam a koromnál, ebből semmi gond nincs.
2023. ápr. 7. 17:04
14/17 anonim válasza:
Én szokatlannak találnám, de nem szólnálak meg emiatt.
15/17 anonim válasza:
Köztünk tizenhét év korkülönbség van a javára, na bumm... A szerelem a lényeg!
16/17 A kérdező kommentje:
15# szerelmes én nem vagyok, de nagyon jól érzem magam vele és szeretem emberileg.
2023. ápr. 7. 18:55
17/17 anonim válasza:
Teljesen normális. Egymást szeressétek, ne mások véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!