Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ezt cáfold meg ha tudod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt cáfold meg ha tudod?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél irtam hogy egy csaj sosem pincsiz a facért..mig egy pasi igen...Erre nő irta rá ezt:Miért is kellene amikor csak csettint egyet és bármennyit kaphat? Na ugye hogy mégis áldás nőnek születni.
2023. ápr. 6. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők között is vannak erre hajlamosak, mert a bármennyibe nem feltétlenül tartozik bele az, akit szeretnének.
2023. ápr. 6. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Áldás, ha olyan dolgot birtokolsz, amit más akar, de te nem?

Nő vagyok, igazából én is megtehetném, hogy minden nap másik emberrel feküdjek le - akár egy nap többel is.

De nem teszem, mert egyáltalán nem akarok. Kábé annyira csábító a gondolat, mint kaktuszba ülni.

2023. ápr. 6. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ja, egy áldás. Pláne olyan sötét és szűk látókörű nőnek lenni, mint akinek a válaszára hivatkoztál.

És akkor most? Ettől megoldódtak a csajozási problémáid?

2023. ápr. 6. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
De ettől miért lenne áldás az élet? Mert minden második ember meg akar dugni? Ne haragudj, de nekem ez inkább fenyegető, mivel én nagyon nem akarok mindenkivel lefeküdni azok közül, akik velem igen. Attól, hogy úgy érzed, ez neked férfiként áldás lenne, mert akkor minden nap más nőt döngethetnél, attól még a nőknek ez nem olyan hű de király dolog. A szexen kívül más is van a világon, nem mindenki abban akar kiteljesedni.
2023. ápr. 6. 09:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak epp a nőknek nem egy husdarab kell csak .

Aki csak ennyit tud attol menekulnek.

2023. ápr. 6. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szivesebben vallalnam a parkeresesi problemakat ahelyett, hogy hatranyos megkulonboztetes er egy csomo munkahelyen, minden masodik pasi alapnak veszi, hogy nyomulhat, akkor is, ha nemet mondok, veszelyesebb este setalnom kint, mint egy pasinak, a hormonhaztartasom nem igazodik a 9-5 vilaghoz, es meg sorolhatnam.
2023. ápr. 6. 09:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Faszt kapni áldás? Hát nem tudom, lehet téged vonzz, én kifejezettem undorodom ettől.
2023. ápr. 6. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Persze, hogy áldás számára, hiszen szexen kívül más nem jár az eszében. Leragadt az ösztönlény szinten.

2023. ápr. 6. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egeszen sajat perspektivabol nezed az eletet, ami a szexre van kihegyezve. Valoszinuleg ezert vagy az elet osszes teruleten luzer, mert azon kivul nem is latsz semmit. Mivel szexhez sem tudsz jutni, igy vakon botorkalsz a vilagban.
2023. ápr. 6. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

Engem is érdekel mivel magyarazod, hogy azért áldás nőnek születni, mert akkor meg akarnak dugni?

Ha meg már csináljuk is, akkor minden szexelő nőre jut egy férfi is. Akkor meg ugyanott vagyunk, bárhogy számolom.

2023. ápr. 6. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!