Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok bunkók lenni olyannal, aki valamilyen formában hatással van rátok?
Ha valaki bejön, azzal a legszarabb napomon is kedves vagyok és mosolygós.
A leírás alapján arra tippelek, hogy próbálod eldönteni, hogy bejössz-e a lánynak, mert egyszer kedves, egyszer meg bunkó. Na ez a Hot and Cold tipikus esete. Az egyértelmű válasz pedig a nem. Ezerszer csináltam én is ezt fiúkkal, akiket kedveltem barátilag, ők ezt félreértették, elkezdtek közeledni, ez idegesített, ezért próbáltam lehűteni a lelkesedésüket távolságtartással, ami bunkóságnak is tűnhet. Van, aki egyből veszi a jeleket, valaki meg azzal ámítja magát, hogy biztos csak rossz napja van, azért ilyen. Nem. Egyszerűen a srác nem veszi észre magát, hogy viszonzatlanul nyomul, ezért próbáljuk határozottan leállítani. De amíg csak folyton keresi a társaságom de nem hív randira, addig nem tudom sehogy szépen visszautasítani, csak így. Ő meg tovább próbálkozik, puhatolózik, és akkor kapja a hideget. Aztán rájövök, hogy nagyon bunkó voltam, nem akarom megbántani (mert pl egy társaságban nem akarok ebből konfliktust), kedves leszek picit. Ő ezt rögtön bátorításnak veszi és kezdődik újra az egész. Ezt azért írtam le, hogy értsd a jelenséget.
Tehát mi a válasz? Ha mindig kedves, akkor lehet(!), hogy bejössz neki, ha pedig elkezd bunkózni, akkor nem szar napja van, hanem azt akarja, hogy ne nyomulj rá. Ha tetszik neked, hajlamos lehetsz belelátni a viselkedésébe olyan dolgokat, amiket te szeretnél (bámul, amikor csak épp véletlenül arra nézett), de valójában nincsenek ott. Ha magától nem keresi a társaságodat, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!