Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha 30-32 évesek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha 30-32 évesek és szinglik lennétek, járnátok egy olyan 35 éves férfival, akinek még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 19:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én 27 évesen mondtam igent egy ilyenre... Elhagyni nem fogom, mert szeretem és tanulgatunk mindketten a kapcsolatokról, csak én már egy magasabb szinten, ő meg toporog az alapoknál. Nagy szívás és bszott sok türelem kell hozzá, mint egy gyerekhez. Ha ennek vége lesz/lenne, akkor nem kezdenék még egy ilyenbe. A 30-as ajtó küszöbén állok, most vágyom egsybiztonságos kapcsolatra, ahol letehetem a seggemet én is (átvitt értelemben), 30 felett meg bőven erre lenne igényem.

Soha többet párkapcsolatban tapasztalatlan ember. Soha többet olyan ember, akinek nem volt minimum 1 hosszútávú kapcsolata. Gyerekfejjel ez még oké, de felnőttként nekem nem fér bele. :(

2023. ápr. 5. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez megin olyan kérdés, amit így általánosságban nem lehet megválaszolni… ismerni kell hozzá a szeméjt, nyilván van akinek semmi red flagje nincs, csak pl tanult egész életében, meg van olyan aki mai napig anyuci szoknyája mögé van bújva…
2023. ápr. 5. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy egy felnőtt férfiról van szó, aki viszi a maga háztartását, mos, főz, takarít, elmosogat maga után…

Vagy egy olyan mamahotelesről aki simán elnézegeti a 2hete tornyosuló mosattlan kupacot a mosogatóban, mindkettőhöz volt szerencsém, ez utóbbi volt az első ilyen kapcsolatom, az első variáció pedig a férjem 10éve.

34 volt mikor megismerkedtünk, neki előttem nem volt olyan akivel komolyan gondolta volna, de teljesen önálló volt, mai napig ő viszi a konyhát, nekem be sem kell tennem a lábam.

2023. ápr. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!