Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Flörtöl velem egy 44 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöl velem egy 44 éves pasi? L/17

Figyelt kérdés

A tanulóvezetőm nálam sokkal idősebb, de nagyon aranyos, rendes. Már az első pillanatban szimpatikus volt, amikor az elméletet tanította, ezért őt választottam, hogy nála szeretnék tanulni. Tulajdonképpen még el sem kezdtem hozzá járni vezetni, de már szerelmes voltam. Vagy nem tudom, hogy mondják ezt. Mert nem igazán tudok különbséget tenni fellángolás, meg szerelem meg ilyesmik között. (Mert volt egy srác, akibe kb. 3-3,5 éven keresztül szerelmes voltam. De nem jártunk meg semmi, csak néha beszélgettünk. De nem volt semmi komoly. Arra is sokan azt mondták, hogy fellángolás.. na de 3 éven keresztül?.. Aztán most tavaly megismertem egy 30 éves pasit, nagyon megtetszett, állandóan görcsben volt a gyomrom ha találkoztunk, remegett kezem-lábam, abból a "nagy szerelemből" most kezdek kilábalni, kb. 1 év után.. de még mindig ha meglátom, ha találkozunk... szóval bonyolult egy eset vagyok az biztos. :D)

Tehát nagyon szimpatikus volt már elsőre is az oktató, de akkor úgy gondoltam, hogy csak én érzek így. De most már azt hiszem neki is tetszem, állandóan ilyeneket mond, hogy: "ezt most olyan szépen csináltad, mint amilyen szép vagy", "ilyen gyönyörű mosolynak nem tudok ellenállni", "szerintem így vagy tökéletes, ahogy vagy"... meg hasonlóak. Tényleg úgy hangzik, mintha "udvarolna". Szerintem egy oktató-tanuló viszony nem ilyen közvetlen.. és vezetés közben is olyan dolgokról beszélgetünk, amiről más csak egy közeli baráttal.. és nem csak egyszerű ismerőssel. :/

Biztos vagyok benne, hogy sokan azt fogjátok írni, hogy le akar fektetni..stb. De egyáltalán nem olyan! Jó, tudom, nehéz elhinni, de tényleg! Halkszavú, félénk, de alapból meg nagyon humoros, de az is látszik rajta, hogy önbizalomhiányos.

Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, pedig tudom, hogy semmi értelme ezen az egészen rágnom magam.. De nem tudok továbblépni.. :/

Mit gondoltok? Tanács?.. Segítsetek!

Köszi!

2010. okt. 7. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Na először is az írásodból kiindulva nagyon szimpatikus és értelmes lánynak tűnsz (nem udvarolok, mielőtt félreérted). Másodszor szemmel láthatóan apakoplexusod van még ha ezt nem is fogod magadnak soha beismerni (mert biztos, hogy nem fogod). Olyan nincs, hogy te állandóan a 70 éves férfiakat találod meg, csak ha azokat nézed. Nem tom milyen lehet egy öregemberbe szerelmes lenni, vagy vonzódni hozzá, azt tom, hogy a szerelem eltörli a korlátokat a kor előtt, de csak egy bizonyos korig. Ez már mocskosul sok, azon kívül, hogy elképzelem ahogy egy 50 éves palival sétálsz az utcán kézen fogva, majd hazamentek megfőzöd a vacsorát és megnézitek a Grace Klinika egyik részét XDXDXD életképtelen teljesen az egész, mivel más korosztály vagytok, teljesen más az életfelfogásotok, még ha ez nem is látszik. Ebből csak egy hatalmas nagy dugás lenne, amit én sem utasítanék vissza, ha 50 éves lennék és egy 17 éves csaj mosolyogna rám. FELEJTSD EL! Kapcsolatot akarsz, bulikkal, szórakozással vagy egy 50 éves emberrel akarsz sétálni? Na ne fárassz már...
2010. okt. 8. 02:16
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

malmozni akar.

am tokmind1. akarhogy nezel ki, flortolni fog. inkabb bambuljon mint egy szamar?

en flortolok tolem 20 evvel fiatalabbal es 20 evvesl idosebbel is, es akkor mivan? semmi :)

egyebkent nem olvastam el azt a hosszu szart amit irtal. :)

2010. okt. 8. 03:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Aww, most jól elszomorítottátok szegény kisjányt :P

Nem ezt várta.

2010. okt. 8. 08:52
 14/16 anonim ***** válasza:
amit előttem írtak : apakomplekszusod van! :S drágám ezzel nincs semmi baj, csak szakember segítségét kell kérni hogy átvészeld az egészet. puszi
2010. okt. 8. 11:31
 15/16 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hol tanulsz?
2010. okt. 8. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem lényegtelen, de Gyulán egy ottani suliban. :/

Tényleg nem is tudom mit gondoltam.. megpróbálok felejteni és túltenni magam rajta. Nem lesz könnyű, de ez kellett. :/

2010. okt. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!