Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy húszezer forintos ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy húszezer forintos ajándék nem ugyanolyan egy havi 200at keresőtől, mint egy havi 1,5 milliót keresőtől?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 16:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
És lásd: megint a mani, a vagyon a téma. Egy embert ebből kell megítélni?
2023. ápr. 3. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Neked fontos az ajándék és az értéke, van akinek nem. A 9-esnek sem, és nekem sem.

Ettől jobban szeretsz vagy többre tartasz valakit vagy a kapcsolatot?

2023. ápr. 3. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Azert az szerintem sértés is lenne egy gazdagtol ha mondjuk adna neked vmi noname bonbont:D
2023. ápr. 3. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Meg vannak ezek a kannás borok vagy fröccsök romantik vacsihoz, meg a hamisított cólák is:D vagy málnaszörp is. chipsből is van olcsó. A legolcsóbb az a piritos toast kenyér. Hivd fel rá a figyelmét is. És csak akciósan szabad vásárolni. A párján kell spórolnia az embernek elsősorban, főleg ha nagy a szerelem. Mikor beteg elég vmi vizes zsepit odacsapni a homlokára is:D abbol is szigoruan tilos a zewa!infláció vagyon!
2023. ápr. 3. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

" ha valakinek valami bármilyen szempontból nehezebb, az úgy értékesebb"

Miért kéne bárkinek is szenvednie?

"ha valaki ennyire sajnálja a pénzt, akkor még inkább vágyni fogok rá, hogy költsön rám, mert úgy érzem versenyeznem kell a pénz értékével, többre tartja nálam."

Miért érzed úgy, hogy versenyezned kell vkivel/vmivel, például a pénz értékével?

Te magad vagy az érték, becsüld magad. A pénz nem ad tartást.

2023. ápr. 3. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki a pénzét többre becsüli mint a párját azért az red flag. Pláne tehetőseknél.
2023. ápr. 3. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Becsülöm persze, ha valaki sok időt, pénzt, energiát... stb. fektet valamibe, de nekem inkább a figyelem és a kreativitás a fontos. Ha meg kapok valamit, ami nagyon sokba került, de tök felesleges vagy személytelen az inkább környezetszennyezés és bűntudatom lesz tőle :D Az értelmetlen szenvedést meg aztán ki nem állhatom, "miattam" meg pláne, ahogy azt is, ha valaki igazából megvenni akar vele és nem örömet okozni.
2023. ápr. 3. 18:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt elkezdett 2 külön irányba menni a beszélgetés. Egy dolog az ajándékok értéke, és egy teljesen másik, ha az ember zsugori a párjával. Nálunk a családban, meg férjemmel is ki van jelentve, hogy NINCS drága ajándék. Kedves, másikra gondolós, kedves ajándékok inkább. Én kifejezetten kellemetlenül is érzem magam, ha valaki drága dolgot vesz nekem, bárkiről is legyen szó. Ha valami drága, akkor ott valószínűleg nagyon nem mindegy, pontosan mi, merre, hány méter. Annak meg semmi értelme, ha elszór a másik egy csomó pénzt, és nekem nem is tetszik, vagy nem tudom használni, amit vett, vagy mehetek vissza a blokkal a boltba, hogy bocsi, cseréld már ki. Szóval ilyesmit inkább magamnak veszek meg.

Az meg egy teljesen másik dolog, ha az ember együtt van valakivel, az egyik fél jobban keres, de nem adna semmire a másiknak. Valakik számára nyilván ez is működik, de én furán érezném magam, ha a párom nem engedhetne meg magának olyasmit, amit én igen, és nem is segítek neki ebben. Ha együtt vagyunk, akkor egy csapat vagyunk. Együtt gazdálkodunk a pénzzel, egy színvonalon élünk, akkor is ha jó, és akkor is, ha rossz idők járnak.

Az eredeti kérdésre válaszolva: nem tudhatod, hogy az adott illetőnek mennyi kiadása van, amíg nem vagy kellően bizalmas viszonyban vele ehhez. De még ha jól is áll valaki, miért KELL a fizetésének x százalékát ajándékra költenie? Amíg nem közös kasszán vagytok, addig pláne ne te akard megmondani a másiknak, hogy mire mennyit költsön... (Bár közös kasszán is a normális megbeszélést pártolom, mint a dirigálást...)

2023. ápr. 3. 20:08
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Az ajándék célja az, hogy örömöt okozzon annak, aki kapja.

Innentől kezdve nem az árától függ, hogy az ajándék jó-e, vagy sem.

Ez alól csak egy kivétel van: ha egy anyagias idiótának adsz ajándékot, aki az ajándék árát nézi, nem magát az ajándékot. Az ilyennel viszont kár kezdeni, mert csak érdekből van az emberrel.

2023. ápr. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!