Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velem? 24N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? 24N

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon szeretem a barátomat. De nem tudom már ezt így elviselni. Kapcsolatunk elején első hónapban megcsalt el is mondta. Fél éve vagyunk együtt most derült ki h 8 különböző nővel csalt meg és jelenleg is 3 szeretőt tart maga mellett mellettem. Mindent megadtam neki kiszolgaltam teljes mértékben. Kávét, reggelit az ágyba. Szexualitás téren sem volt semmi probléma.

2023. márc. 30. 19:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja veled ezt, mert hülye vagy. Bocsi az erős fogalmazásért, de ez így van sajnos.
2023. márc. 30. 20:41
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Dobd ki, az ilyen hulladéknak nem való nő, sem kapcsolat!
2023. márc. 30. 20:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod!!! Hagyd ott! Nem fog megváltozni, ilyen. Nőlj már fel és fogd fel, hogy te felelsz magadért, és felelős vagy érte, hogy jól válassz!
2023. márc. 30. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csináltass HIV tesztet..
2023. márc. 31. 01:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ott szúrtad el, hogy "Mindent megadtam neki kiszolgáltam teljes mértékben."

Ez tetszik/et neki, és ezért maradt veled. Közben teljesen belehabarodtál.

Ennek a kapcsolatnak semmi jövője, és ebbe jobb, ha mihamarabb beletörődsz.

Egy haver járt így a csajával. A tenyerén hordozta, mindent is megadott neki. Mondhatni nem kevés zsébe volt a csaj. Az pedig csalta, előbb csak érzelmileg, majd fizikálisan is. Most meg ég a képe, és nem meri kinyilvánítani, hogy balek volt. Így vele maradt.

2023. márc. 31. 04:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Földet rá. Hagyd ott. Tudom, hogy nehéz túllépni egy ilyen kapcsolaton ha nagyon szereted, de ez sosem fog változni csak ha kilépsz belőle.
2023. márc. 31. 08:08
 17/21 anonim ***** válasza:
És még mondják a nők, hogy ők nem vonzódnak azokhoz, akik sz...rba se nézik őket. :D
2023. márc. 31. 13:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon gondolkodj el, ki idomított téged kapcaronggyá. És miért tetted magadévá ezt a leosztást.
2023. márc. 31. 14:22
 19/21 Oldfire ***** válasza:
100%
Teljesen tönkre fogsz menni ebben a kapcsolatban. Próbálj kilépni belőle.Vedd a bátorságot és rugd ki.
2023. márc. 31. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
#18 jól mondja sajnos. Go to therapy!
2023. márc. 31. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!