Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy manapság az a srác, aki kedves és udvarias, nem úriember, henem szánalmas lúzer a lányok szemében?

Figyelt kérdés

Rendre olvasom itt az oldalon, hogy a lányok panaszkodnak a srácokra, hogy mekkora bunkók, a legelemibb illemszabályokat sem tartják be. De az már nem jut az eszükbe, hogy pont a lányok kényszerítik bele ebbe a viselkedésformába a srácoakt. Van egy ismerősöm, aki rendszeresen használ olyan kifejezéseket, hogy "sunáznám a fingóját" vagy "megszúrtam a mai libát".

Én elhúztam a számat, ő észrevette és rákérdezett. Megmondtam neki, hogy nem tetszik, erre ő: "a csajok azt szeretik, ha megmondják nekik a frankót!" Nekem ez nem menne.

A másik: minden srác csak a szexre megy. Ezt sok lány azzal érte el, hogy magasról tettek rá, ha egy fiú szerelmes volt beléjük. Az eredmény az elállatiasodás, mert ha visszautasítják a szexet, akkor jöhet a következő jelölt és akkor végül csak összejön valami. Az érzelmek pedig mellékesek lesznek.

Ha viszont erre van igény, akkor milyen alapon panaszkodik bárki is?

2010. okt. 7. 18:55
1 2 3 4
 31/31 ekeke ***** válasza:

Mert az a srác, aki kedves és udvarias és úriember, az eredetileg lúzer volt és aszitte, hogy majd ezeknek a csicska viselkedéseknek köszönhetően fog nőhöz jutni. Hát nem, vagy csak nyomoroncokhoz, sárkányokhoz.

Dobd el ezeket a baromságokat. Keress valamit amiben szuperjó vagy, és lassacskán szedj fel olyan tudást, hogy mindenfélében szuperjó légy. Ha már az vagy, akkor végre követi az egód is a valós helyzeted és lesz "arcod" a megfelelő partnert összeszedni. Mee amúgy tiszta parák vagyunk, mert SEMMI nem sikerül. És nem is sikerülhet, mert nem is értünk semmihez.

2012. okt. 13. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!