Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság az a srác, aki kedves és udvarias, nem úriember, henem szánalmas lúzer a lányok szemében?
Rendre olvasom itt az oldalon, hogy a lányok panaszkodnak a srácokra, hogy mekkora bunkók, a legelemibb illemszabályokat sem tartják be. De az már nem jut az eszükbe, hogy pont a lányok kényszerítik bele ebbe a viselkedésformába a srácoakt. Van egy ismerősöm, aki rendszeresen használ olyan kifejezéseket, hogy "sunáznám a fingóját" vagy "megszúrtam a mai libát".
Én elhúztam a számat, ő észrevette és rákérdezett. Megmondtam neki, hogy nem tetszik, erre ő: "a csajok azt szeretik, ha megmondják nekik a frankót!" Nekem ez nem menne.
A másik: minden srác csak a szexre megy. Ezt sok lány azzal érte el, hogy magasról tettek rá, ha egy fiú szerelmes volt beléjük. Az eredmény az elállatiasodás, mert ha visszautasítják a szexet, akkor jöhet a következő jelölt és akkor végül csak összejön valami. Az érzelmek pedig mellékesek lesznek.
Ha viszont erre van igény, akkor milyen alapon panaszkodik bárki is?
A párom udvarias. Imádom. Nem járunk diszkóba, nem dohányzunk, nem iszunk. Megkérte a kezem, igent mondtam. Vele akarom leélni a életem.
Egy férfi nem attól férfi, hogy bunkó. A 14 éves, napiszaron felnőtt kislányok elhiszik hogy hatalmas bók a "szúrnám a fosóját".
Az érett, normális nők nem. Ha te nem találsz ilyet, az nem a nők hibája.
22.55-ös
Egy kicsivel előrébb írtam a csalódásaimról. Nem vagyok superman, nem láthatom, hogy kiben mi van legbelül.
Nem, ez nem ilyen egyszerű... A "rosszfiú" nem attól lesz az, mert bunkó a nővel. Nem ezért vonzó, mert bunkó. Ez kimondottam nem tetszik a nőnek. Ha beszélgetsz egy olyan nővel aki egy ilyen pasival jár, biztos h amiatt fog rinyálni h bunkó, megcsalja, stb... Ami miatt a pasi bejön neki az az, amit ezzel a nő "tudat alatti" énjének kommunikál. De ezt hosszú lenne bepötyögni, inkább idézek egy cikkből. Lehet h nevetségesnek fog tűnni, de ez van... Ha valaki megérti akkor jó, ha nem akkor az ő baja...
"Jófiú VS rosszfiú
Posted on 2010. szeptember 4. szombat by Jocky
Ez a dilemma többször merült fel diákjaim körében, mint a relativitás elmélet az egészen biztos. :) Mondhatom talán azt is, hogy a férfiak által a legkevésbé értett probléma. Mégis mi a baj azzal ha valaki jófiú? Miért nem lehetsz kedves egy nővel? Sok férfinak az az elképzelése, hogy egy nő csak akkor fogja szeretni ha le….. a fejét.
Ez azonban egy elég káros gondolkodás mód. Az igazi rosszfiú mellett ha jobban megnézed egy nő soha nem boldog. Éppen ezért rohan el a jófiúhoz és sírja ki magát a vállán. A probléma ott kezdődik, hogy a jófiú végighallgatja, és tanácsokat ad neki. Ezután a lány lehiggadva hazamegy és a rosszfiú karjaiba veti magát.
A megoldás a kettősségben keresendő. Persze tudom, hogy azt gondolod aki alapvetően jófiú az soha sem lehet egy igazi vér macho. Nincs is szükséged rá! Elegendő, hogy ha csak a képességeik egy részét veszed csak nagyító alá ami a lányban felébreszti a vonzalmat. Tehát a fő kérdés az, hogy miért is lelkesedik a legjobban egy nő?
Egy olyan férfira van szüksége akinek nélküle is tökéletes az élete. A legtöbb kedves fiúnak hiányzik egy társ – nem tökéletes az élete – és mindenképpen szeretne maga mellé valakit. És bárez tökéletesen normális sajnos ez az a gondolkodásmód amivel a nőket elriasztja magától.
Ha megnézel egy rosszfiút látod rajta, hogy szüksége volna a nőre? NEM! Egy rosszfiú nincsen rászorulva arra, hogy legyen mellette egy társ. Az ő élete a nő nélkül is tökéletes. A férfiak pedig ezt értik félre. Nem azt élvezi a nő, hogy a barátja nem foglalkozik vele, kutyába sem veszi, megcsalja, stb…., hanem azt, hogy egy olyan férfi van mellette akinek úgymond teljes az élete.
Éppen ezért hajlandó elviselni azokat a dolgokat is tőle, ami a legtöbb férfi számára érthetetlen.
* Mégis mit szeretsz benne amikor megcsal?
* Miért vagy vele, ha nem foglalkozik veled?
* Miért szereted, ha csak azért van veled, hogy meg…. téged?
Meg kell értened, hogy a nőnek erre nincsenek logikus magyarázatai. Ösztönösen vonzódik ugyanis az olyan férfihoz, aki érzelmileg független, és egész élettel rendelkezik.
Ez a gondolkodásmód viszont tanulható.
Nem kell tehát megcsalnod a barátnődet, hogy tiszteljen, nem kell megverned, és nem kell tárgyként kezelned.
Neked az életeden kell dolgoznod. Ha az életed ugyanis elég vonzó akkor a nő akar majd csatlakozni hozzád.
A nő azonban igényli azt, hogy akivel párkapcsolatban van, az kedves is tudjon lenni. Elvégre a párkapcsolat alapja az, hogy a felek szeretik egymást, nem pedig ölik egymást.
Azonban az nem teljesen igaz, hogy jófiúvá kell változnod és azzal tudod a lányt megtartani. Ez egy hatalmas tévedés. A lány azért szeretett beléd mert ilyen vagy, mégis miért szeretne továbbra is ha képes téged megváltoztatni?
A nők ösztönösen próbálnak meg átformálni téged arra, hogy alkalmas legyél a párkapcsolatra. De ha már alkalmassá váltál teljes mértékig akkor kidobnak egy olyan mondat kíséretében hogy: kialudt a tűz, vagy már nem érzem azt mint régen.
Ez természetes.
A nők aranyosnak tartják a kiscicákat „ de az aranyos nem elég” imádják viszont a vad oroszlánokat. A vad oroszlán azonban nem alkalmas párkapcsolatra ezért kiscicát csinálnak belőle, de paradox módon a kiscica már nem elég.
A nőt sokkal erőteljesebben irányítják az érzelmei minta férfiakat. Éppen ezért tűnhet úgy hogy olyan dolgokat csinálnak amik abszolút nem logikusak. Ez természetes hiszen a nő főként érzelmi, valamint ösztön lény.
Neked az arany középutat kell választanod. Jó, sőt szükséges, hogy néha kedves legyél a barátnőddel, de amint azt érzed, hogy megpróbál téged beidomítani – kiscicát csinálni belőled – jelezd felé, hogy számodra nem elfogadható ez a viselkedés.
Ha így teszel, képes leszel arra, hogy egyszerre legyél jó és rosszfiú. Ha nem sajátítod el ezt a fajta gondolkodás módot, akkor vagy sok nő fog kikosarazni, vagy rengetegszer fogod hallani életed folyamán azt hogy Legyünk csak barátok."
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!