Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság lenne netes társkeresőn regisztrálni, úgy hogy éveken át hirdettem a rosszlányokon?
#12 nem egészen értem, hogy mit kell ezen értetlenkedni, és miként kapcsolódik a kérdéshez. Azért a szexmunka se egy leányálom - gondolom - és rendesen ki lehet égni. Jó, hogy a kérdező időben ki tudott szállni, ésszel csinálta. Sokan drogoznak közben, hogy elviseljék, és jön az ördögi kör, egyiket se tudják abbahagyni, aztán tönkreteszik az életüket.
Gondolom, a kérdező úgy vágott bele, hogy konkrét céljai voltak, és elérte.
Nem butaság csak rizikós. Illetve keszülj fel hogy néhány volt "ügyfeled" is rádír majd. Rosszabb esetben találsz valakit, es annak barátja/rokona fog felismerni, es akkor imádkozhatsz magadban hogy hallgasson. De ez akkor is megtörténhet ha személyesen ismerkedsz.
Bár ezt talán jobb bevállalni, nyilvan nem a hirdetesben, hanem már ismerkedeskor, mert tényleg nagy a kockázat. Nem sokaknal lesz jó pont, de hozzád tartozik, visszacsinalni nem tudod
#12 Sokkal több.
Konkrét céllal kezdtem, és jókor kezdtem. Tudatosan csináltam, és könnyű dolgom volt, mert még nem volt ilyen gazdasági helyzet.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!