Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Butaság lenne netes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság lenne netes társkeresőn regisztrálni, úgy hogy éveken át hirdettem a rosszlányokon?

Figyelt kérdés
(A rosszindulatú megjegyzéseket hagyd meg magadnak kérlek!)
2023. márc. 28. 08:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Annyi pénzt összegyűjtöttem, hogy nincs értelme folytatni.
2023. márc. 28. 08:48
 12/34 anonim ***** válasza:
24%
#11 Tehát megvan a ház, esetleg autó, valami kis befektetés és kerestél átlagosabb munkát?
2023. márc. 28. 08:49
 13/34 anonim ***** válasza:
97%

#12 nem egészen értem, hogy mit kell ezen értetlenkedni, és miként kapcsolódik a kérdéshez. Azért a szexmunka se egy leányálom - gondolom - és rendesen ki lehet égni. Jó, hogy a kérdező időben ki tudott szállni, ésszel csinálta. Sokan drogoznak közben, hogy elviseljék, és jön az ördögi kör, egyiket se tudják abbahagyni, aztán tönkreteszik az életüket.

Gondolom, a kérdező úgy vágott bele, hogy konkrét céljai voltak, és elérte.

2023. márc. 28. 08:59
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Valts frizurát, hajszint, kezdj új életet.
2023. márc. 28. 09:16
 15/34 anonim ***** válasza:
26%
Nekem mind1, csak ne lepődj meg ha továbbra is árajánlatokat kapsz.
2023. márc. 28. 09:29
 16/34 anonim ***** válasza:
48%

Nem butaság csak rizikós. Illetve keszülj fel hogy néhány volt "ügyfeled" is rádír majd. Rosszabb esetben találsz valakit, es annak barátja/rokona fog felismerni, es akkor imádkozhatsz magadban hogy hallgasson. De ez akkor is megtörténhet ha személyesen ismerkedsz.

Bár ezt talán jobb bevállalni, nyilvan nem a hirdetesben, hanem már ismerkedeskor, mert tényleg nagy a kockázat. Nem sokaknal lesz jó pont, de hozzád tartozik, visszacsinalni nem tudod

2023. márc. 28. 10:13
 17/34 anonim ***** válasza:
Koltoz el magyarbol.. vagy keseru lewz a valosagot elfogadnod.
2023. márc. 28. 10:24
 18/34 anonim ***** válasza:
Az szinte borítékolható, hogy előbb-utóbb felismer valaki. Nagyon sokaknak az okoz örömet ha a másikat lebuktatja, kellemetlen helyzetbe hozza. Pusztán csak irígységből, mert neked mondjuk jól ment a szekér, függetlenül attól hogy megdolgoztál érte. Ha téged ez nem zavar, nincs ki előtt titkolni, akkor nincs jelentősége. Ha a család előtt tré, akkor inkább ne tedd szerintem. De ha az zavar hogy nem kellesz majd, az ne zavarjon. Biztosan sokan elfogadnak így is, és nem zavarja őket.
2023. márc. 28. 10:24
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
És számít ? Képzeld el, ha felismer akkor esélyes hogy O meg járt már életében prostinal :)
2023. márc. 28. 10:48
 20/34 A kérdező kommentje:

#12 Sokkal több.

Konkrét céllal kezdtem, és jókor kezdtem. Tudatosan csináltam, és könnyű dolgom volt, mert még nem volt ilyen gazdasági helyzet.

Köszönöm a válaszokat!

2023. márc. 28. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!