Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tetszem neki? Kérdező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? Kérdező lány vagyok!

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Szeretnék tanácsot kérni!

Igazság az hogy már évek óta ismerem az illető srácot. A sógorom tánc csapatában táncol. Szóval elég sokszor találkoztunk már. Eddig csak mindig szemezet velem,de sosem szólított le vagy bármi. Azt tudni kell hogy, pár hónapja szakítottam az exemmel, szóval érthető hogy nem közeledett úgy felém. 1 hónappal ezelőtt, egy közös programon is részt vettünk. Ahol úgy éreztem mint ha tetszenék neki. De úgy ezt elengedtem. Aztán most hétvégén volt egy Retro disco,ahol az egész táncegyüttes és persze ő is ott volt. Én csak úgy táncoltam, egyedül és hát felkért táncolni. Persze picit béna voltam, de azért próbálkoztam. :D Hát akkor is volt egy fura érzésem. Lehet még is tetszem neki. De igazából ennyi volt az egész. Nekem valamilyen szinten, nagyon jól esett. Nem gondoltam hogy ilyet ki vált belőlem. Nektek mi a véleményetek? Volt már ilyen szituációtok?

2023. márc. 27. 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Ennyiből ezt senki nem fogja megmondani neked,vagy tetszel neki vagy nem,vagy akar tőled valamit vagy nem. Az hogy táncoltatok az még semmi. Próbáld keresni a társaságát de ne nagyon nyomulósan mert azzal elijesztheted. Aztán ha adódik rá alkalom akkor előbb vagy utóbb kibújik a szög a zsákból.
2023. márc. 28. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!