Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "állítólag" akar valamit miért beszél velem így?
Megismerkedtem valakivel pár hónapja az elején nagyon jól kijöttünk aztán ha mondjuk nem értettem egyet , nem akartam lefeküdni azonnal vele elkezdett velem elég rondán beszélni majd fogta magát és letiltott.
Én utána nem is foglakoztam vele majd nemrég megint rám írt kedves volt stb mondtam ez nem fog működni hisz a múltkor is azt mondtad egy ro*adt nagy k.... vagyok és, hogy megsem érdemellek meg ilyenek. Kedvesen vissza utasítottam erre ő le dagadt r*bancozott és, hogy örüljek, hogy hozzám szólt mert a kutya sem b*szna meg...
Mondom ok én ezzel többet nem foglalkozok.
Most megint egy másik profilon írt de megsem nézem kicsit már félek is tőle ha ennyire undorodik tölem miért nem hagy már békén? Miért akar lefeküdni velem?
Rosszul esett a ledagattozás hisz tudja több mint 30 kilót fogytam és kicsit jobban éreztem magam erre minden önbizalmam elveszi, soha többet nem foglalkozom vele.
26L
1
Írtam nem foglalkozom vele mert már félek is tőle mert letíltom egy másik profilon megint ír...
2
Kedves vagy köszi... 😒 Nem vagyok vékony 65 kiló vagyok és én már jól érzem magam így de tény nem vagyok tökéletes.
Mondom szó nélkül tíltom de még mindig nem hagy békén!
Új profilon folyton írogat.
7
Van bőven mert csak 155 centi vagyok.☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!