Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nagyon jó férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon jó férfi barátom, (34, 31 év) én lány vagyok, és félek hogy hülyeséget csináltam. Mit tegyek? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Tegnap este szórakozóhelyen voltunk, iszigattunk, majd kihívtam magammal levegőzni, megkéretm hogy tartson meg mert szédülök kicsit, azonnal átöleltem, ő viszonozta, viszont ez azonnal heves ölelkezésbe, fogdosásba, simogatásba torkollott, majdnem meg is csókoltuk egymást, olyan ölelés volt mint hy egy szerelmes pár lennénk, ő a derekamat, én a nyakába... és jó érzés vokt. De én nem voltam soha ilyen! Mi lehet velem, velünk? Mit tegyek? Miért tehettem, csak az alkohol végett? Pont őt hívtam ki, kicsit cikinek tartom hogy így ráborultam rögtön. Régóta vagyunk barátok, nem akarom elrontani.
2023. márc. 25. 06:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
31 lány 34 fiú :D
2023. márc. 25. 06:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert férfi és nő kozott nincs barátság most is bebizonyítottátok :)
2023. márc. 25. 07:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az alkohol hatása lehetett, ennek tudom be a vonzalmat.
2023. márc. 25. 07:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos
2023. márc. 25. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
A természet rendje szerint a férfi és nő vonzódik egymáshoz. Ritkán van férfi női barátság vonzalom nélkül. Az alkohol oldja a gátlásokat, ilyenkor az ösztönök jobban felszínre törnek.
2023. márc. 25. 07:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem akkor titkon van köztünk egy kis vonzalom.
2023. márc. 25. 09:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak eddig nem éreztük szerintem, de meg kell beszélnünk, mert a következő partyn is ez lesz.
2023. márc. 25. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Alkohol hatására az ösztönök felszinre törnek.

Én a helyedben ha valóban nem akarsz tőle semmit, nem mennék vele többet ilyen bulira, csak alkoholmentesre.

2023. márc. 25. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha egyikőtök sincs kapcsolatban, akkor miért nem léptek tovább?
2023. márc. 25. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Minek iszik aki nem bírja?
2023. márc. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!