Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy rengeteg 45-55 körüli perverz figura nehezíti az ismerkedést, mert úgy nyomulnak a nőkre mintha csak 20 évesen a diszkóban lennének?

Figyelt kérdés

Szóval én 25-29 között vagyok.

Tetszenek a 20-25 éves nők és nagyon sokszor veszem észre azt, hogy rengeteg 45-55 körüli fazon van a környékemen vagy társaságokban, helyeken, bárhol, ahol gátlástalanul nyomulnak és udvarolnak sokszor még a 18-20 között lányoknak is.

Annyira agresszívak, határozottak, nyomulósak nincs veszítenivalójuk, hogy néha még félek is, hogy ilyenkor akár még konfliktus vagy verekedés is kialakulhat. Egyszer elküldtem egy ilyet a halál tökére és megmondtam neki, hogy 45 évesen mégis mi a ló_farkat akar egy 19 éves lánytól és az lett a vége, hogy én ne zaklassam, feljelent, rámhívja a rendőrséget, megölet, meg kb így (szinte egymás után) mindent bedobott. Aztán bedobta azt, hogy minden ilyen kis csajnak akinek udvarol elkezdett olyanokat terjeszteni, hogy én elmebeteg vagyok nagyon veszélyes és az ilyeneket el kell kerülni.

Közben abszolút semmi baj nincs velem. Egyetemet végeztem, sportos vagyok, egészségesen élek, sosem vagyok büdös, tiszta vagyok, ápolt, igényes. Még a cipőimet is mosom.

Nem tudom, hogy mit írhatnék még emellé, elképesztően elszemtelenedtek az ilyen alakok és én már nem tudom mit lehet tenni ellenük. Ha ott van egy ilyen, a lány, meg én, és a lány nem éppen velem van, akkor konfliktus nélkül nem lehet a lányhoz hozzászólni.

Ha a lány velem van akkor természetesen arrébbmegyünk és ott hagyjuk a majmot de egyszer előfordult egy olyan is, hogy utánamjött a barátnőmmel egy ilyen és verekedni akart velem.

Nekem a tököm kivan ezzel. egy 55 éves férfi miért nem a nagymamikat nézegeti az orvosi váróteremben? És nem érdekel, hogy ki 55-ös meg 45-ös.

Én 25 vagyok és felőlem az összes ilyen vén g.ci elmehet a p.csába.

Hagyjátok békén a fiatal csajokat és a saját korcsoportotokkal próbálkozzatok meg a leharcolt útszéli prostikkal.

2023. márc. 24. 21:58
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
34%

Egy 19 éves nem kislány.Talán,ha nem nevelnék hülyének a gyerekeket mindkét nemben,akkor érettebbek lennének.Ahhoz meg semmi közöd,hogy a felnőtt huszon éves lányod kivel randizik.Ha egy nő úgy gondolja,hogy neki 10-15 évgel idősebb férfi kell,akkor olyat keres.Ha fiatalabbat akar,akkor meg olyat.

De nem csodálom,hogy nem kellesz a nőknek,ha nekik is így adod elő magad.

2023. márc. 25. 10:33
 42/49 A kérdező kommentje:

41 valaszado

19 eves az nem kislany: relativ....

Ha te 40-45 eves vagy akkor neked igenis kvara kislany!

Ha 20 eves vagy akkor meg pont egy érett nő.

De ezt eleg nehez felfogni ugy latom.

Es igenis van kozom hozza h a 20 on eves lanyom kivel randizik ha valami rancos hereju gyuros 40-50 evessel akkor nem h lenne hozza egy ket szavam de lehet h a racs mogott talalna magat ha ujra a lanyom kozelebe ferkozne. Csak hat sok szulo nem figyel oda elegge.

2023. márc. 25. 11:02
 43/49 anonim ***** válasza:
38%
Nő vagyok,és nem volram kislany ennyi idősrn.Neked meg semmi közöd hozzá egy ilyen idős kivel mit csinál.Neked semmi szavad nincs,mert most is becsicskulsz.Amúgy nem rancos a heréjük.
2023. márc. 25. 12:36
 44/49 anonim ***** válasza:
72%
26 hallod te nagyon jó fej lehetsz. Na ilyen emberekkel jó beszélgetni, akik átlátják a helyzetet és képben vannak.
2023. márc. 25. 13:01
 45/49 anonim ***** válasza:
29%
Én se szeretem őket, meg az erőszakos stílusukat, pedig már 40 vagyok. De még mindig úgy gondolom, hogy nem az az alapvető, hogy 50-55 éves papára vágynék, 30 évesen és 20 évesen is zavart a közeledésük az ilyeneknek.
2023. márc. 25. 13:38
 46/49 anonim ***** válasza:
21%

Nem az a baj, hogy "hogy az a férfi legyen az bármilyen korú célt ér vagy nem. " célt ér-e! Az kellene, hogy bárki próbálkozzon nálatok célt érni, akitől tartotok, aki erőszakosan nyomul, nem hagy békén, majd megaláz, ha elküldöd. NEM AZ A LÉNYEG, HOGY MEGDUGTA-E, hanem a folyamat, ahogy próbálja rávenni, rossz, megalázó, kellemetlen, félelmet kelt.

Nemtudom melyik válaszoló aki a kriminalizál szót használta:

30 éves korig(vagy talán 28) van a "fiatal felnőtt" kategória, azért hívom őket fiataloknak, illetve ezen a fórumon és 30 felett kezdik lehúzni a nőket, hogy már öregek, bár néha 25 felettit is olvasok, ezért ide lőttem be. Alapvetően nem a felette lévő férfiakat védem, mikor 18 voltam, ugyanúgy a 28 évesek is "támadtak", ahogy a 35-45ösök is, illetve még korábban 16 évesen meg a a 23-24 évesek, pedig akkor az 10 évet sem ért el, mégis óriási korkülönbség volt.

Igen, a harmincas pasas-huszonéves nő nem megszokott, és 10+ évről beszélek, nyilván nem 10 év 1 nap, mint ahogy megpróbálod kihozni, de ott a határ valahol, pl 12 már simán meglátszik, akkor is, ha pasi kigyúrt és divatosan öltözik és ő speciel(meg a sok behízelgő) tagadja, hogy látszana a különbség.

A személyiségfejlődéses részt meg honnan a kakiból vetted? A személyiség fejlődik az élet során, érik, változik, és nincs neki egy végpontja x évesen, ahonnan mindenki egy szintre kerül. Ezért durva a korkülönbség. Hol olvastad, hogy egyszercsak mindenki egy szinten lesz akkor is, ha leélt 60 évet? Nyilván nem a testéről beszélek, hanem a pszichológiai oldaláról, a személyiségfejlődéséről, amely az évek során alakul, változik a begyűjtött tapasztalatok, leélt kor által, és bizony több év alatt több tapasztalatot lehet gyűjteni, egészséges emberek meg képesek is belőle tanulni. Nyilván nem mindenki, már a kérdésből is látszik.

Nekem is van "barátom" aki 65 éves, meg olyan is, aki 14, de ezek nem olyanok, mint a kortárs barátaim, egész más viszony akkor is, ha hasonló dolgokat csinálunk, az egyik tök idős, a másik tök fiatal, máshogy látják a dolgokat.. egész életünk során változunk, normális esetben nincs egyszinten egy 35 meg egy 25 éves.

Egyébként szerintem sosem voltak ilyen önállóak a gyerekek, mint most(internet, vadidegenekkel kommunikálnak), saját maguk által szereznek ismereteket(modern technológia, alig győzöm követni), hatalmas a szabadságuk öltözködés, ízlés terén(szakadt cuccok, hascuccok, techno meg appok), különórák százai programozástól a szinkronúszásig.. Suli után alig tanulnak velük, már "ciki" a szülőknek, ha tanulnak a gyerekkel, teljesen magukra vannak utalva, régen meg volt követelve a tanulás szülőkkel, a szülő szégyene volt, ha a gyerek rosszul teljesít, na meg úgy szerzik az információkat, hogy elképesztő, felnőtteket megszégyenítő módon férnek hozzá és olvasnak híroldalakat 10 évesen, mit tudtunk mi 10 évesen a világról??.. Szóval ilyen szabadságot, teret az önállóságra nem nagyon kapott még egy generáció sem.

A biztonság az egyetlen, ami változott(sajna neten nincs, de a valóságban már van), kevesebb gyerek mászkál önállóan, és kövezz meg, de én rohadtul örülök neki, hogy nem kell arra oktatnom a 10 évest, hogyan kiabáljon segítségért a villamoson, ha fogdossák, mint pl engem annakidején többször, meg anyámat mégrégebben. Illetve arra sem, hogy mit tegyen, ha késsel fenyegeti valaki, hogy adja oda a pénzét/telefonját, mint annakidején az osztálytársaimat 11 évesen, hatosztályos gimiben. Ezek felnőtteknek is húzós helyzetek, semmi keresnivalója gyerekeknek ilyen szitukban-- pont ezekért amúgy van gyerek safe kid önvédelem oktatás, ahova az enyém is járt. Valóban nem tudnak feladni levelet a postán, de 5 különböző oldalon tudnak üzenni, ha szeretnének valamit, ne a mi korunkhoz mérjed már az önállóság szintjét, még főzni is jobban tudnak, mint régen a tiktok meg youtube videókból:D;)

Egyedül a biztonságra-egyedüli közlekedésre figyelnek jobban, de amennyi motor, autó és erőszak volt régen, ez teljesen normális. Pár éve buggyant ember Kelenföldön szipuzott és volt nála valami zacskó is, amibe azt mondta sav van és leönti vele a random gyereket, úgy kellett kiraknom a kezem fényes nappal.. Nemtudom honnan írsz, de bizony a fővárosban durva helyzetek vannak és sok durva helyzeten kell keresztülmenni a rutinhoz, amíg önállóakká válnak ilyen téren is, bőven elég, ha ezt 14-16 évesen kezdik el felfedezni, hogyan óvják meg a testi épségüket.

Jó sokat írtam, összegezve: nem csak a harminc feletti férfiakkal van bajom, hanem a korkülönbségesen nyomuló férfiakkal, nem csak az számít, hogy eljutnak-e a célig, mert már a folyamat stresszes, kellemetlen, megalázó, félelmetes, illetve őőő ja igen, nem kerek tíz év, de ennyi is simán meglátszik a párokon, meeg.. ja igen. Már most el kell kezdeni a változtatást, hogy sok év múlva, mire 19 éves lesz, ne kelljen ilyeneken átmennie! Egyébként a gyerekem végig be fogom védeni(amíg velem), és sosem fogom elvárni tőle, hogy nála sokkal idősebb, erősebb nagyobb státuszú emberekkel szemben magabiztosan lépjen fel, ilyet nem lehet elvárni, csak örülni, ha képes rá, de ha fel is lép, nem jelenti, hogy nem jelent traumát, kellemetlenséget. Mondom azt kellene csinálni az ilyen férfiakkal, hogy egy "csinos nő" világát éljék, mikor lépten nyomon kétszerakkora meleg férfiak próbáljanak a bugyijukba jutni 20-60ig, mikor másodszor is eléd lép és mondja a magáét, mikor megaláz, ha nemet mondasz, mikor nem tudhatod, mikor kever le egyet, mert épp megalázva érezte magát az elutasítástól, és itt még nem mondtál semmi degradálót, csak annyit, hogy nem, de még annyit se, elég, ha tájékozódásul megkérdezed a korát és hangosan utal nyilvános helyen arra, hogy kövér vagy/ronda vagy/frigid vagy vagy bármi. SZAR ÍGY ÉLNI, VÁLTOZTATNI KELL, NEM HOZZÁSZOKNI. Nem az az önállóság mércéje, hogy elfogadod a szrt, attól, hogy nem ment végbe, még igenis nagyon rossz. Akkor is, ha nem te voltál a rossz, csak keresztül kell menned ilyen szituáción. Húzzatok le egy melegbárba és éljétek át!

2023. márc. 25. 14:44
 47/49 anonim ***** válasza:
65%

46 respect

amúgy tényleg így van, át kell hogy éljék, mert addig azt is letagadják ami nyilvánvaló, utána is, de legalább van mire hivatkozni

2023. márc. 25. 15:03
 48/49 anonim ***** válasza:
75%

46-47.

Engem zaklattak többször is büdös-mocskos b*z*k tizenéves koromban, mert jóképű, szép fiú voltam. A seggemet fogdosták pl. boltban vagy sorban álláskor. Volt olyan, hogy anyám is velem volt, de még neki sem mertem elmondani. Már átéltem. És? Nyilván szar volt és emlékszem rá, de nem ezen rágódom 15 év után is. De gondolom majd erre is kitaláltok valamit, hogy ez az élményem is miért nem elég, hogy megszólalhassak a témában, mert hogy nem ezerszer éltem ezt át vagy ilyesmi.

2023. márc. 25. 15:48
 49/49 anonim ***** válasza:
20%
Na és, attól hogy te nem ezen rágódsz mert egy szőrös szívű alak vagy, attól még vannak fiúk akiknek ez nem igazán tesz jót. Amúgy meg lehet hogy ezért lettél szőrös szívű alak :) Tehát jobb ha összefognak a nem szőrös szívű alakok, bocsi ha téged ez zavar, de amúgy egységben az erő.
2023. márc. 25. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!