Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy rengeteg 45-55 körüli perverz figura nehezíti az ismerkedést, mert úgy nyomulnak a nőkre mintha csak 20 évesen a diszkóban lennének?

Figyelt kérdés

Szóval én 25-29 között vagyok.

Tetszenek a 20-25 éves nők és nagyon sokszor veszem észre azt, hogy rengeteg 45-55 körüli fazon van a környékemen vagy társaságokban, helyeken, bárhol, ahol gátlástalanul nyomulnak és udvarolnak sokszor még a 18-20 között lányoknak is.

Annyira agresszívak, határozottak, nyomulósak nincs veszítenivalójuk, hogy néha még félek is, hogy ilyenkor akár még konfliktus vagy verekedés is kialakulhat. Egyszer elküldtem egy ilyet a halál tökére és megmondtam neki, hogy 45 évesen mégis mi a ló_farkat akar egy 19 éves lánytól és az lett a vége, hogy én ne zaklassam, feljelent, rámhívja a rendőrséget, megölet, meg kb így (szinte egymás után) mindent bedobott. Aztán bedobta azt, hogy minden ilyen kis csajnak akinek udvarol elkezdett olyanokat terjeszteni, hogy én elmebeteg vagyok nagyon veszélyes és az ilyeneket el kell kerülni.

Közben abszolút semmi baj nincs velem. Egyetemet végeztem, sportos vagyok, egészségesen élek, sosem vagyok büdös, tiszta vagyok, ápolt, igényes. Még a cipőimet is mosom.

Nem tudom, hogy mit írhatnék még emellé, elképesztően elszemtelenedtek az ilyen alakok és én már nem tudom mit lehet tenni ellenük. Ha ott van egy ilyen, a lány, meg én, és a lány nem éppen velem van, akkor konfliktus nélkül nem lehet a lányhoz hozzászólni.

Ha a lány velem van akkor természetesen arrébbmegyünk és ott hagyjuk a majmot de egyszer előfordult egy olyan is, hogy utánamjött a barátnőmmel egy ilyen és verekedni akart velem.

Nekem a tököm kivan ezzel. egy 55 éves férfi miért nem a nagymamikat nézegeti az orvosi váróteremben? És nem érdekel, hogy ki 55-ös meg 45-ös.

Én 25 vagyok és felőlem az összes ilyen vén g.ci elmehet a p.csába.

Hagyjátok békén a fiatal csajokat és a saját korcsoportotokkal próbálkozzatok meg a leharcolt útszéli prostikkal.

2023. márc. 24. 21:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
34%
Én se vagyok ringyó,megis kaphatnék huszon éves fiukat,pedig lassan 40 éves leszek.Miért ne lehetne egy 50 éves férfinek 30 körüli baratnője?Vagy egy huszon éves nőnek 40 körüli barátja?Ti még sose látattok ilyet?Nőt is ismerek,akinek 15 évvel fiatalabb férje van.Nem mindenki lelakott ennyi évesen.
2023. márc. 25. 01:58
 22/49 anonim ***** válasza:
10%

21

60F vagyok. Buknak rám a 30-as nők mint te. Na ne vicceljünk!

Kodály azért nem tipikus.

Mutass 1 ismert nőt 20 évvel fiatalabb férjjel!

2023. márc. 25. 02:07
 23/49 anonim ***** válasza:
14%

"megis kaphatnék huszon éves fiukat,pedig lassan 40 éves leszek"

na persze, persze 🤔🙄

2023. márc. 25. 02:12
 24/49 anonim ***** válasza:
82%
Mi lenne, ha civilizaltabb helyre koltoznel? Csepel kulvarosaban sincs ilyen, mint amit leirtal.
2023. márc. 25. 03:08
 25/49 anonim ***** válasza:
83%

"megis kaphatnék huszon éves fiukat,pedig lassan 40 éves leszek"

na persze, persze 🤔🙄"

Szívem, nem létezik olcsóbb,könnyűvérűbb élőlény a világon a férfiaknál,ezt jobb ha tudod :D

Csettintünk és már előttünk is térdelnek

2023. márc. 25. 04:37
 26/49 anonim ***** válasza:
65%

Anyám 55 éves, 15 éve kezelem a társkereső fiókját kisebb nagyobb szünetekkel, fele fele arányban 20-30 asok írnak neki(másik fele a korosztálya), nem csak szexre, hanem valami beteg komplexusuk van, amikor még fiatalabb volt még gyereket is volt, aki akart, illetve amikor voltunk valahol, szólították meg fiatalabbak ismerkedési céllal(nemdiszkó).

Ez van, a szép emberekre idősebben is van az a réteg, ami ragad, férfiaknál is, csakhogy amíg az idős nőknél kezdeményeznek a fiatal srácok, addig úgy tűnik belőlük sok van, illetve sokan komplexus nélkül is csak megdugnák az idősebb nőket, tehát még annál is többnek tűnik a számuk, komplexusos 20-30asok meg lányok lévén nem fognak kezdeményezni idősebb pasiknál, illetve olyan nem létezik, aki kifejezetten időssel akarna dugni. Őket be kell vadásznia a vén fószereknek, hogy megtudja melyik beteg lelkileg annyira, hogy lenne vele is.

Ezért van, hogy az a korosztály, akit látsz, aktívkodik, 30 éves nőként azt tudom hozzátenni, hogy a többségnek a bele kifordul a nyomulós férfiaktól, és ez csak hatványozódik, ha még 10+ évvel öregebb is a fazon, és észrevesszük, illetve mikor megtudjuk, továbbállunk. NEM KELL és undorító, nem kellene a többséget kellemetlen, zavaró, viszolygást keltő helyzetbe hozni azért, mert van pár lelkibeteg lány, aki képes alátok feküdni. Ugyanígy le lehetne szállni az idősebb nőkről is, mert amennyi levelet kaptam(kapott anya), TELJESEN FELESLEGESEN írtok a legtöbb nőnek, ha 10+ évvel idősebb nálatok! ROHADT SOKAN VAGYTOK! NEM AKARNAK FIATALOKKAL DUGNI-SE KAPCSOLATOT(csak a lelki betegek--és ezért nem látsz nőket 10 20 évvel fiatalabbal, kevesebb a szemilyésgzavaros).

Szóval én mindkét oldalt érzékelem, átélem 15 éve, és abba kellene hagyni a korkülönségeskedést, mert mindkét oldalt borzalmas átélni többséghez tartozóként. Keressetek erre csak ilyen online felületet, meg szervezzetek fétisbulikat, de szedjétek ki a hétköznapokból, mert a többséget zavarja! Értem, hogy jó, ha 100 közül találtok egyet, de 99 szenved miatta. Érintettek vagytok, csináljátok úgy, hogy másokat ne érintsen. És csak férfiak kezdeményeznek ugye, olyat nem látsz, hogy 40es pasinak ír egy 20 éves lány, vagy megszólítja ismerkedési céllal, ez mind "férfibűn".

Bezzeg ha arról lenne szó, hogy a lábfetisiszták keresik a hasonlóan érzőket, és elkezdenének leszólítani embereket, hogy szép a vádlid, sokat edzel? Meg milyen arányos lábfejed van, akkor az itt élő(BP) 10ezer lábfetisiszta aktívkodása miatt felbojdulna az egész város, a korkülönbséges vonzódást bezzeg elnézik

Az kellene a férfiaknak, hogy észbekapjanak milyen kellemetlen, ha olyan kezdeményez náluk, akivel nem akarnak dugni(pl melegek). Alacsony empátiával rendelkezők csak tapasztalás útján tanulnak és fogják fel a helyzetet, és egész máshogy látnák, ha egy kétméteres kigyúrt meleg srác hívná el őket valahova és bókolna nekik egyértelműen dugási céllal.

A srác a kérdésben egész jól látja, bár ahelyett, hogy bementené a nőt a vén erőszakos szatírtól inkább magát síratja, hogy konkurenciája van, aki ellen nem tud fellépni, szóval cseberből vederbe, egyik se fogja hazavinni a nőt. Kérdező: Legközelebb KÉRDEZD MEG A NŐT, hogy nincs-e kedve veled beszélgetni mondjuk a pultnál(valahol máshol), vagy ilyesmi. A többség örül, ha kimentik. Egyébként huszonévesként munka, és ebből kifolyólag baráti kapcsolat is lehet, nem feltétlen randiznak, sőt 40 évesek, lehet hogy az apjukat sikerült kifogni, a nagybátyjukat, vagy más rokont, akivel nem dugnak, aki nem nyomul rájuk, esetleg a főnöküket, kollégájukat, aki védi őket.

Az én apám már 60, de mikor házat vettem és elkísért mert értett hozzá, többen hitték, hogy a párom. UNDORÍTÓ, pedig látszott, hogy mennyivel öregebb nálam, ráadásul azt hitték ő veszi.. Előítéletek bsszameg.

2023. márc. 25. 06:27
 27/49 anonim ***** válasza:
86%
Igazából azt engedik meg a maguknak amit megengedhetnek. Ha a fiatal csajok nem hajtják el őket akkor nem igazán tudom a vénülő klimaxosokat hibáztatni.
2023. márc. 25. 06:42
 28/49 anonim ***** válasza:
34%

26. Erre a baromi hosszú rinyára annyit, hogy minden ember saját magának akar jót és nem tudom miért másoktól várod el, hogy "bementsenek" nőket. Ha egy gond van a kérdezővel, akkor ez pont a white knightoskodása, hogy nem saját magával foglalkozik, hanem másokkal.

Kérdező: Én 29 éves vagyok és én is a 20-25 közötti nők iránt érdeklődőm. Viszont veled ellentétben kérdező én nem próbálok semmilyen őrangyalt, meg white knightot játszani. Egyrészt szerintem a mi saját sikerünk nem ezeken a férfiakon áll vagy bukik. Ha egy 40 éves férfi összejön egy 25 éves nővel, aki nekem is tetszene, akkor nem "tőlem vette el", nem így működnek a dolgok. Másrészt én ép ésszel felfogom, hogy egyszer én is leszek 40 éves, meg a 40 éves f*@szik is voltak annyi idősek, mint én, tehát együtt tudok velük érezni, mert ők is csak emberek, másrészt én is kerülhetek még az ő cipőjükbe.

2023. márc. 25. 06:48
 29/49 anonim ***** válasza:
6%

27, mikor itt egy fiatal csaj mesélte, hogy megpróbált diszkréten rávilágítani arra, hogy nincsenek egy korcsoportban(megkérdezte, hogy hány éves a pasi), akkor minden pasi lealázta a sárga földig, és az is, akinek szólt a kérdése, egyből támadt, hogy hány kiló is a lány.

Akik ráhajtanak másokra nagy korkülönbséggel betegek lélekben, és ezt az egészségesek fel is fogják, és ismerve az erőviszonyokat, meg ezt a szar társadalmat, FÉLNEK a nagyobb, erősebb, erőszakosabb férfiak reakciójától. Mint ahogy a kérdésben szereplő emberünk is be van szarva, hogy megverik, ez ránk hatványozottan igaz. ÉSZREVESSZÜK, ki személyiségzavaros beteg(minden korkülönbséges), és nem úgy reagálunk, mert eleve FENYEGETÉST JELENT. Mondom, alacsony empátiával rendelkezőknek át kell élniük, hogy felfogják ,ezek szerint neked is. Ehhez kell egy nálatok NAGYOBB, ERŐSEBB FÉRFI, aki meg akar titeket dugni és nyomul, bókol, megjegyzést tesz, célozgat. Nekik ti sem pattognátok, hogy xy tulajdonsága miatt nem érdekel, látod, hogy instabil és a viselkedése nem oké, esélyes egy pofon, de megalázás is, hogy biztos kisfarkú vagy és ronda is, nézz magadra amúgy is örülhetnél, hogy egyáltalán belédűritett volna. Alacsony EQs embernek át kell élnie, mert nem képes elképzelni, milyen IJESZTŐ egy ilyen helyzet. Amúgy a társadalmi szabályok MINDIG a többség érdekét tartják szemelőtt, ezért kellene a pár személyiségzavaros-beteglelkű embernek online közösségekbe verődni, és nem traumatizálni a 99 lányt azért az egyért.

A kérdező nem lovag, hanem a saját konkurenciáját tüntetnél el, aki ellen nem mer fellépni. Nem a lány érdekét nézi, hanem a sajátját, erősen félreértelmezed..

Ha bennem felmerülne valaha, hogy 10 évvel fiatalabb pasikat hajkurásznék, az első utam terápiára vezetne! 28-as, nem kerülhetsz a helyükbe, nyilvánvalóan nincsenek rendben. Amúgy harmincasok is vannak így, a nemrég elkapott 33 éves pasi az én korosztályom, 13 éves lányoknál próbálkozott. Nyilván ő sem tudta, hogy hónapra pontosan hány évesek(talán efebofil volt) belőtte, hogy 12-15 között vannak, aztán hajrá.. már 30asként a feleannyi korú lányok érdekelték, az agegapesek ilyenek. A kapuzárásosok csatlakoznak még hozzájuk 40 körül, de szerencsére az csak átmeneti, felszínes érdeklődés. Azok lesznek undorítóak, akik már fiatalabban is azok, huszonévesként tiniket hajkurásznak, harmincasként 20 éveseket, és 40esként 30 alattit, 50esként 38 alattit és így tovább..

2023. márc. 25. 08:26
 30/49 anonim ***** válasza:
12%

26

"Anyám 55 éves, 15 éve kezelem a társkereső fiókját"

Magyarra fordítva a réti kutyának nem kell kapcsolatra.

Azt pedig te tudod, hogy a fennt említett 15 év alatt megpiszkálta-e valaki. Ebből kiindulva esszét írsz arról, hogy milyen kapós.

Nem futok a 20, 30-as nők után mivel 60 vagyok, de ha rámmozdulna egy veled egykorú nő akiben van intelligencia, kedvesség nem hessegetném el.

2023. márc. 25. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!