Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltak testi/lelki tüneteid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak testi/lelki tüneteid, amik azt jelezték, hogy nem jó emberrel vagy?

Figyelt kérdés
Melyek voltak ezek? Honnan jöttél rá, hogy rossz kapcsolat miatt produkálod őket?
2023. márc. 24. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a stressz, az a tipikus pillangos érzés mindig azt jelezte, utólag egyértelmű volt. Illetve az első kapcsolatomban voltak panikrohamaim is.
2023. márc. 25. 08:12
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Az egyik exemmel egy évig éltem együtt, nem sokkal azután, hogy odaköltözött hozzám, tehát ilyen pár hónapon belül, iszonyat ekcémám volt. Az arcomon, a nyakamon, fájdalmas volt, csúnya, a szemem be volt dagadva, nagyon szenvedtem tőle. Voltam minden orvosnál, mindenféle étrendet kipróbáltam, hogy nem-e allergia vagy nemtudom, aztán mikor elköltözött tőlem, akkor így 1 hónapon belül eltűnt az egész és azóta is csak egy-egy stresszesebb időszakban jön elő, de az arcomon sosem.

Ugyanebben a kapcsolatban egyébként állandó nőgyógyászati bajaim is voltak, állandóan hüvelyi ph-prolémáim voltak, nem volt kifejezett fertőzésem, csak ph-eltolódás, ami azért így is produkált kellemetlen tüneteket. Az is elmúlt, ahogy vége lett a kapcsolatomnak és azóta sem volt ilyen bajom egyáltalán.

Egy másik pasival, akivel még csak ismerkedtem, nem voltam kapcsolatban, de azért elég sűrűn találkoztunk, meg kicsit azért odáig is voltam érte, de nem volt túl egészséges a dolog, na, akkor így a semmiből előjött ilyen iszonyat gyulladt, cisztás akné az arcomon, de olyan, amilyen előtte még az életben sosem volt. Ahogy elment az életemből, az is megszűnt, bár mondjuk tény, hogy bőrgyógyásszal is kezeltük, de azért mindenesetre érdekes volt az időzítés :D

Szóval én maximálisan hiszek abban, hogy csak figyelni kell a testünkre, sokszor az jobban tudja, mint mi. Nem szabad alábecsülni, hogy akár a stressz, akár a lelki bántalmazás (fizikaibántalmazásról meg nem is beszéljünk) milyen következményekkel jár az emberi szervezetre.

De egyébként erre tanulmányok is vannak, hogy a házas nőknek alapvetően rosszabb az egészsége, mint az egyedülálló nőknek, míg a férfiaknál pont, hogy fordítva van ez.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden férfi nyomorba dönt, de azért sokat elmond, hogy a házasságok nagy része kinek is jó igazából, meg hát azért mondom, hogy oda kell figyelni magunkra és mindig magunkat tenni első helyre.

2023. márc. 25. 18:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 6-os! Pontosan milyen problémáid voltak a kapcsolatban, amiktől ezek a tüneteid lettek? Mi játszódott le benned lelkileg, mit nyomtál el magadban? És amikor kezdtek elmúlni, mit éreztél? Miben változtál?

Azért érdekel ennyire, mert nekem is tök ilyen betegségeim lettek és nem találom a kiutat... :( Nem látom a fától az erdőt, ahogy mondani szokás. De már nagyon elegem van, ha kell, akkor drasztikus lépéseket teszek, csak nem tudom, merre induljak, az orvosokon kívül... Köszönöm, ha leírod a tapasztalataidat.

2023. ápr. 18. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!