Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltak testi/lelki tüneteid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak testi/lelki tüneteid, amik azt jelezték, hogy nem jó emberrel vagy?

Figyelt kérdés
Melyek voltak ezek? Honnan jöttél rá, hogy rossz kapcsolat miatt produkálod őket?
2023. márc. 24. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Hogyne. Kialakult a kapcsolat 2. évében egy emésztőrendszeri autoimmun betegség. Hülye voltam, hogy nem figyeltem a testem jelzéseire, és még 5 évet kínoztam magamat. Toxikus bántalmazó kapcsolat iskolapéldája volt. Azóta híztam 20 kilót, ugyanis 38 kiló voltam és kiegyensúlyozott házasságban élek a férjemmel és a kislányunkkal. Soha többé nen követem el azt a hibát, hogy valaki mellett maradok, ha tudon, hogy nem jó nekem.
2023. márc. 24. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:

- Nem tudtam teljes értékkel élni, nem éreztem hogy önmagam lennék, csak azt éreztem egyre rosszabb minden a világomban és körülöttem.

- Nem tudtam aludni és nyugtató teán éltem, míg próbáltam megoldani a problémám.

- Családom úgy tekintett rá mintha nem lennénk együtt, nem csináltunk közös programokat, vagyis vele nem akartak így minket kihagytak belőle.

Mellesleg állandóan mondták ennek nincs jövője, stb...

- Az ő családja részéről, sőt a környezetemben nem volt egy nyugodt pillanatom, mert azt sem tudtuk hogyan oldjuk meg a találkozót, hogy töltsünk több időt együtt mikor egész nap mászkáltunk és több idő ment el az utazással mint amennyit együtt voltunk.

- Nem volt arra lehetőség hogy tovább lépjünk egyről a kettőre és emiatt a sok gond miatt, meglátásom szerint nem volt ennek jövője.

- Amikor kapcsolatban voltunk hiába hallgatott meg, valahogy nem éreztem azt hogy tényleg ő az aki mellett ott kell lennem, mert nem tudott segíteni és minden döntést rám hagyott, mert képtelen volt megmondani azt hogy ő mit szeretne, én pedig ezt nem szerettem.

Lelkileg tönkre mentem, hónapokra és több rossz volt benne mint jó, így úgy láttam jobb szakítani és magammal foglalkozni.

2023. márc. 24. 20:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Korábbi nem túl jó kapcsolatom alatt elhíztam,igénytelenebbé váltam,alvászavarokkal küzdöttem.

Most bomba formában vagyok az akkori állaptomhoz képest.

2023. márc. 24. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Elvileg a magánéleti problémák sok esetben a vesével összefüggő betegségek formájában ütköznek ki.

Én is, a barátnőm is, sőt ismerősi körben is tapasztaltak hasonlót..

Bár, ha nem is feltétlenül így, valamilyen módon mindig jelez q szervezet, csak fel kell tudni ismerni annak jeleit.

2023. márc. 24. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy komoly veszekedés után majdnem egy évig allergiás tüneteim voltak, egész testen viszketett mindenem nagyon durván, a szám, szemem feldagadt, majd spontán elmúlt.
2023. márc. 24. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
6 éven keresztül voltam a nem hozzám való partnerrel, ez idő alatt teljesen tönkrement az egészségem. Nem volt rossz ember, csak önmagamat el kellett nyomnom mellette. Ahogy meghoztam a döntést, hogy szakítok, onnantól kezdve megszűntek az egészségügyi problémáim. A kapcsolat alatt többen mondták, hogy biztos a kapcsolat miatt vannak bajaim, de nem hittem nekik. Hát igazuk volt. Nekem nagyon sok bajom volt, pl. pajzsmirigy problémák, hormon problémák, emésztőrendszeri problémák, allergia stbstb.
2023. márc. 24. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szorongás, pánikrohamok
2023. márc. 24. 20:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Magányt éreztem mellette. Nem segitett semmiben, nem velem tolta a szekeret, nem éreztem közösnek az életünk, semkiben nem számíthattam rá ami az én bajom, csak akkor, ha közös probléma.

Amugy jó volt vele, ha nem akaram vele tervezni, ha nem vettem őt komolyan, hanem csak a programoknak éttermeknek haveroknak élni vele.

A legerősebb érzésem ez a teljesen magamra utaltság volt mellette úgy hogy tudtam azt hogy amiket én évekig nem tudok elintézni, neki 2 perc lenne elintézni. De nem tette.

Lelki tünetek voltak, ha pl baleset ért, a gyk-ra írtam ki. Ő nem is tudta. Ebből balhé is lett mikor kiderült. Habár ezt akkor nem vettem magamon észre hogy normál esetben a pàrjának szól az ember ilyenkor. Nekem fel se tűnt. A balhé miatz gondolkodtam csak el rajta hogy vele kéne megosztanom? (Hát nem ilyennel)

Vagy ha bajom volt vele, anyához menekültem és ezt se bírta elviselni hogy miért nem viszem vele végig a vitákat veszekedéseket megoldásokká. Nekem ez se tűnt akkor fel hogy miért nem viszem végig? Miért nem állok bele a veszekedésbe?(mert miatta veszekszünk eleve mert ilyen. (Veszekedős sz@r.szeretet helyett.)

Vagy azok a pillanatok amikor én örömmel szaladok felé, ő meg felspanolva idegesen fogad. (Más a hullám. En szeretem, ő meg nem)

Nagyon sokszor szonorú voltam. Be kellett látnom hogy vele jövőm nincs. Az éljünk a mának élet meg nekem nem megy.

Az állandósult. Mert az is állandó lett hogy se egy bókja se egy mosolya se egy ölelése nincs felém.

Fizikailag kb semmi hatás. Esetleg kimerültség csak.

2023. márc. 24. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerelmi bánatom volt,a kiszemeltem mást választott.

Napokig fájt az egész testem,annyira kínzott a lelki csalódás.

Nem teljesen tehát,de igen,simán lehet ilyen.

2023. márc. 24. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Igen.Van egy autoimmun betegségem, ami akkor jött ki, amikor egy mérgező kapcsolatban voltam. Semmit nem lehetett kimondani. Nagyon gyakori volt részéről a csenddel verés is, illetve, rengetegszer eljátszotta, hogy csak motyogott valamit, de amikor rákérdeztem, mert nem értettem, nem mondta meg, mi baja. Szóval minden a beszéd -nem beszéd körül forgott szinte.

Na, most ez egy olyan betegség, hogy nem tudok tőle beszélni egyáltalán. Egyértelműen annak tulajdonítottam. (Amúgy nem is az lenne a fő tünete, ez csak másodlagos, ami nem minden esetben jelenik meg. Nekem meg a fő tünet hiányzott, csak ez volt.) A kapcsolat vége után csak, egyszer jött vissza (8 év alatt), egyébként tünetmentes, a kapcsolat alatt viszont rengetegszer.

2023. márc. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!