Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam ezt?
23
Jó érzés ennyire adni a hülyét?
Emlekszem en is mindig felmentettem, akármit mondott, mindig megindokoltam magamban, hogy hát biztos ezt úgy gondolta, vagy azért ilyen, mert a rossz gyermekkora stb. Nem, egyszerűen nem voltam képes elhinni, hogy egy ennyire önző, manipulatív emberrel van dolgom, mert annyira kedvesnek tűnt sokáig, míg egyszer csak elkezdett bunkózni. Te is tudod a választ, most is, csak csalódni nem szeretsz. Ez a hapi bűntudatot kelt benned, te meg bekajalod, próbálsz kompenzalni. Alacsony önbecsülés, naivitás, szeretethiány miatt.
Még csak nem is biztos, hogy csak veled egyedül ismerkedik. Ha komolyan venne nem szórakozna veled.
Az a baj, hogy kapcsolatként hivatkozol valakire, akivel még csak nem is talalkoztál.
Legjobb védekezés a támadás, szokták volt mondani, ennek az iskolapéldáját láthatjuk.
Tilsd le, és felejtsd el.
45n
"Mert ugye abban, amit kérdeztem az is benne van szerintem, hogy nem bízom benne és hogy mégis mit gondolok róla, hogy velem beszélget, de közben más nővel posztol videót."
És ugyan már miért kéne bíznod valakiben, akivel még csak nem is találkoztál?
Ne legyél már ennyire naiv!
Ez a pasi nagyon durván manipulál téged. Aki a fenti sztori után azt a kérdést teszi fel magának, hogy elrontotta-e, vagy rosszat tett-e, az vagy nagyon fiatal és tapasztalatlan, vagy nagyon butuska, vagy nagyon-nagyon durván manipulálják.
Menekülj!
Írt nekem 4 nap után, ez volt az ok😅😅😅😅:
"Furcsán viselkedtél, és nem szeretem a mérgezést az életemben."
Ez egy barom!
De ha Te továbbra is magadat okolod, akkor kár a szóért🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!