Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony hölgyek?
Figyelt kérdés
Ti szivesen ismerkedtek magas férfiakkal?
Nekem személy szerint kimondottan az alacsony hölgyek jönnek be.
Mi vonz bennetek a magas férfiakban?
2023. márc. 21. 18:26
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, mi csak vonz. Nem szoktam gondolkozni, hogy miért tartok valamit vonzónak, úgy vagyok vele, hogy gyári beállítás.
2/11 A kérdező kommentje:
Neked mi a megfelelő magasságbeli különbség?
2023. márc. 21. 18:43
3/11 anonim válasza:
Én 159 vagyok, nálam a férfi 180 felett kezdődik. Csak annyi, hogy szeretek felnézni rá, meg amikor "lehajol", hogy megcsókoljon, az nekem nagyon bejön. A párom 186 magas.
4/11 anonim válasza:
Hány cm vagy kérdező?
Én 162, 185 az ideális, de volt már 190-es palim. Megoldottuk.
5/11 A kérdező kommentje:
184.
2023. márc. 21. 19:18
7/11 A kérdező kommentje:
Az alacsony? 😀
2023. márc. 21. 19:24
8/11 anonim válasza:
Nem tudok számot mondani, sokat számít a testfelépítés.
9/11 anonim válasza:
Engem nem kifejezetten érdekelt soha, hogy sokkal magasabb legyen nálam. Voltak kifejezetten magas párjaim is, de férjem "csak" 170 centi (ami az én 156 centis magasságom mellé bőven jó). Sokkal jobban érdekelt mindig a férfi kisugárzása, és hogy emberileg hogyan jövünk ki egymással.
10/11 A kérdező kommentje:
9# Teljesen igazad van fontos sok más dolog is ,de most a magasságbéli különbség amire kíváncsi vagyok.
Persze, ha valaki ismerkedni szeretne ettől több dolog is kell majd.
2023. márc. 21. 19:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!