Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan akadok ki ha ő elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadok ki ha ő elmegy a programra nélkülem?

Figyelt kérdés

Hónapokkal ezelőtt megbeszéltük a párommal, hogy elmegyünk egy bizonyos autós rendezvényre amit minden évben megszerveznek. Kiderült, hogy engem a rendezvény előtt pár nappal fognak megműteni, másnap hazaengednek de 2 hét a lábadozási idő. A párom azt tervezi hogy elmegy nélkülem, ami nekem nagyon rosszul esik ahelyett hogy velem lenne (nem élünk együtt).

Hogy tegyem ezt neki szóvá veszekedés nélkül, én az ő helyében nem mennék el fordított esetben.

21/L

2023. márc. 21. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen hisztinek sosincs jó vége kicsim!

#énszóltam

2023. márc. 21. 18:31
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Már látom az újabb kérdést: "A párom elment nélkülem a programra. Úgy érzem, hogy nem szeret. Szakítsak?" kb.
2023. márc. 21. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
HA szóvá tennéd, ez tipikus passzív - agresszív picsogás lenne. Nem éltek együtt, egy szóval nem írod, hogy mozgásképtelen lennél, és teljesen egyedül, aki még a wc-re kimenetelben is segítségre szorul. Ha így lenne, és elmenne egész napra, akkor érteném, hogy szóvá akarod tenni, de egyébként? Ha olyan rosszul lennél, valószínű, meg se fordulna a fejében, hogy ne ajánlja fel a segítségét, de úgy, hogy még együtt se éltek, gyanítom, otthon leszel, szülőkkel, akkor mi a fenének álljon a fejednél ő is egész nap? Most csak azért megfosztanád őt a programtól, tennéd rá az érzelmi terhet, hogy ha neked sza.r, akkor legyen neki is?
2023. márc. 22. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!