Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek a legjobb barátotokkal ha még 24 évesen?
24 éves nő vagyok. Fiú barátom már gimi óta ismerem. Mindig számíthattam rá. Nagyon szexelnék már, és benne megbízom. Ő szexelne velem, de sosem erőltette vagy ilyesmi. Meglepjem vele?
Mi van ha nem jön a szerelem még 30 évesen se? Akkor már jobb ha elveszítem azzal, aki nem akar kapcsolatot velem de legalább megbízom benne, nem? A kapcsolarunkra szerintem nem lenne hatással, állásajánlatot kapott messzebb, így nem is nagyon fogunk már találkozni?
Én szívesen megismernélek személyesen és segítenek.
40f
Vonzódsz hozzá fizikailag? Ha nem, akkor nem lesz jó élmény a szex. Mindenképp olyannal érdemes (az elsőt főleg, de az összes többit is), aki szexuálisan vonz, különben nem esik jól. Még ha elsőre semlegesnek tűnik is, kifejezetten undort is kiválthat.
Ha meg vonzódsz hozzá és lelkileg is van köztetek kapocs, akkor pedig az lesz, amit a 6-os ír. Szóval semmiképp sem jó ötlet.
Nem érdemes úgy szexelni (főleg elsőre, amíg nem ismered magad, hogy milyen hatást vált ki belőled), hogy nincs esély kapcsolatra, mert a hormonok nagyon erős kötődést képesek kialakítani. Ezért inkább azt javaslom, ismerkedj, randizz, és akivel úgy érzed, kapcsolat is lehet, azzal feküdj le, amikor már ott tart a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!