Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért hiszik azt, hogy létezik szerelem személyes találkozó nélkül?
Mert nem beléd szerelmesek, a konkrét emberbe, aki vagy, hanem akit elképzelnek maguknak.
Vannak olyan emberek, akik tényleg megismerik a valódi embert, és abba szeretnek bele, és vannak, akik bárkibe, mert kitöltik maguknak a hiányzó részeket.
Igen, tényleg.
Én pl. párkapcsolat nélkül nem tudok szerelmes lenni.
Ha összejövünk és már együtt vagyunk pár hete, akkor elkezd kialakulni, de addig max. szimpátia van. Ennek ellenére belém többen voltak már "plátói" szerelmesek. Állítólag úgy zúgtak belém, hogy közben semmi romantikus nem történt köztünk, csak pl. haverok voltunk... Számomra meg ez hihetetlen.
Mindenki máshogy és más alapon szeret
én pl exemmel még nem találkoztam mikor megszerettem mert számomra az már szerelem ha tudom vele akarok lenni és várom mikor beszélgetünk legközelebb stb, ehhez nem kell élőben találkoznom valakivel és általánosságban nem lesz valaki annyira szörnyű élőben hogy a személyiségéből elvenne (persze simán lehet). Én pont az ellentéte vagyok, nem értem minek elmenni találkozgatni valakivel akit az se biztos hogy mint ember tetszik aztán ha nem tetszik egy kínos délutánnak vetem magam alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!