Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha anyám szerint jókepű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha anyám szerint jókepű vagyok, akkor sok más nő szerint is?

Figyelt kérdés
Mellesleg szerinte a belső a legfontosabb, és nem a külső adottságok, és a pénz. Soha nem maratt meg jóképű, gazdag férfi mellett ha szemetek voltak. Szerinte egy férfit a viselkedése, tesz jó pasivá.

2023. márc. 18. 12:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze minden nő szerint szerencsés lessz a párad aki nem ő(k)
2023. márc. 18. 13:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak bejött apád, te apád fia vagy, tehát hasonlítasz rá, tehát valszeg nem tart rondának.
2023. márc. 18. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Gondolkodj már te fiú...anyád mégsem mondhatja azt, hogy fiam te ronda vagy.
2023. márc. 18. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan mentő szó egy szulotol.
2023. márc. 18. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Ember, nem veszed észre, hogy ezzel az idevetett "belső számít" magyarázkodással épp te magad sugallod nekünk önmagad rondaságát? Különben azt mondtam volna, kétesélyes, mivel az anyák elfogultak.

Kettes, eszem a lelked, képét kérdezte, nem a hátsója formáját.

2023. márc. 18. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha pl egy tarsasagi helyen az adott nok 50%a megnez akkor van alapja , ha nem akkor felejtsd el.
2023. márc. 18. 23:45
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy anya mindig szépnek látja a gyermekét :-)

Egy barát(nő) már őszintébb lehet...

Amúgy milyen kérdés ez??!! :-)

2023. márc. 23. 15:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Anyukád nagyon bölcs lehet. Szerencsés, hogy olyan fia van mint te.
2023. márc. 24. 01:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem
2023. márc. 25. 00:20
 20/20 anonim ***** válasza:
37%

13. Van szülő aki simán megmondja, ha úgy gondolja. Nekem anyám megmondta, hogy szerinte sose fogok megházasodni mert a külsőm miatt senkinek se kellek majd. Apám meg azt mondta hogy szexmunkásnak ne menjek semmiképp, sem, mert ha én fizetnék akkor se dugnának velem, és hogy csak fagyasztott gyerekem lehet majd, meg ilyenek.

Igaz soha nem akartam gyereket, és végül mégis meg is házasodtam.😂

2023. márc. 25. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!