Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek bele szól a párotok abba mit csináltok a közösségi médiában?
Figyelt kérdés
pl tehettek e ki képet magatokról ,kikel írhatsz,lehetnek e követöid,csak privátba lehet ki tenni stb stb2023. márc. 18. 08:16
A kérdező szavazást indított:
igen bele szól
nem szól bele
bele szól de nem érdekel
24 szavazat
2/6 anonim válasza:
Nem a gazdám vagy az apám, hanem a párom. Nem szól bele, hogy mit csinálok. Tudja, hogy felnőtt ember vagyok, el tudom dönteni, hogy mit osztok meg. Az is tény, hogy bugyis meg mellmutogatós képeim sincsenek, és nem flörtölgetek senkivel messengeren (sem).
3/6 anonim válasza:
Férfiként ezt sose tenném, nem az én hatásköröm, hogy más ember profilját kontrolláljam. Olyan társat keresek aki tudja, hogy hol a határ, mit lehet ki tenni, vagy mi sok.
Aki ilyen szinten kontroláll annak egy szolga kell.
4/6 anonim válasza:
Mégcsak az kellene... Ha neked beleszól akkor nyugodtan gondolkozz el a kapcsolatotokról. Mert ha nem azokról a képekről van szó, amin ő is szerepel, ami ugye személyiségi jogok, meg stb... Szóval, ha magadról teszel fel képeket, és azt is megszólja, akkor lehet a féltekenysege miatt csinalja, ami el is durvulhat... (Persze, ha pucsitós képeket kritizal, ami meg kívülről/idegen/szemmel is cikki, az más....)
6/6 anonim válasza:
Nem szól bele, De nekem az a saját döntésem hogy nem teszek ki bikinis meg ilyen maga mutogatós képeket. Szoktam néha posztolni de eléggé megtartom ismerősöknek barátoknak a privát szférám.
Szóval semmi kifogásolható nincs a közösségimédia használatonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!